Uw bestelling kan één werkdag later bezorgd worden dan normaal. Uw bestelling wordt net zo snel verwerkt als altijd, en ook onze klantenservice staat voor u klaar. Lees alles

Lithium accu's

Lithium accu's zijn, dankzij de hoge accucapaciteit en de kwaliteit, de populairste semi-tractie accu's. Lithium accu's zijn het diepst te ontladen van alle semi-tractie accu's. Lithium accu's kunt u tot circa 95% ontladen. Lithium accu's zijn verkrijgbaar in variërende amperages. Zo kunt u een lithium accu met een lager amperage gebruiken voor bijvoorbeeld uw caravanmover en die met een hoger amperage voor uw elektrische buitenboordmotor.

Binnen de lithium categorie zijn twee verschillende type accu's verkrijgbaar. Dit zijn de li-ion accu's en de LiFePO4 accu's. Een lithium accu werkt hetzelfde als andere semi-tractie accu's, maar de substantie is anders. Het zuur in de accu is bij li-ion accu's vervangen door een li-ion substantie en bij LiFePO4 accu's vervangen door lithium ijzer fosfaat. Een LiFePO4 accu is hiervan de beste, aangezien deze het diepst ontladen kan worden en tegen hitte kan. Dankzij de lithium substantie is de accu ideaal als u bijvoorbeeld rugklachten heeft, de accu veel moet vervoeren of u het maximale uit een accu wilt halen. Een lithium accu is namelijk zeer licht in vergelijking met een loodaccu. Zo weegt een loodaccu van 105AH 23,1kg en een lithium accu van circa 105AH maar 13,8kg. Tevens kunt u de accu ook op elke manier plaatsen en is deze volledig afgesloten, waardoor u geen zorgen hoeft te maken als u de accu in uw camper wilt plaatsen tijdens uw vakantie. Een lithium accu kunt u voor een langere periode op uw zolder zetten, aangezien een lithium accu, indien opgeladen, een langere periode weggezet kan worden. Een lithium accu is dankzij de substantie zeer licht en zeer duurzaam.

Tonen als Foto-tabel Lijst

38 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

38 producten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Lithium accu kopen? Online & Winkel

Welke lithium accu heb ik nodig? Bekijk onze keuzehulp video