95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Rubberboot met motor set - lichtgewicht

2.690,-
Rubberboot met motor set - lichtgewicht
Rubberboot met motor set - lichtgewicht
2.690,-
Product Usps
Leverbaar
Korte omschrijving

Deze rubberboot met motor set is samengesteld voor de échte professionals. De 7-delige set wordt vaarklaar geleverd met een rubberboot, motor, accu, acculader en accubak.

 
Plus- en minpunten
  • Complete 7-delige 4 persoons rubberboot met motor set
  • Samengesteld voor professionals
  • Getest door het Bootman team
  • Vaartijd van circa 3 uur op halfgas
  • Niet geschikt om met meer dan 4 personen te varen
Omschrijving

Deze rubberboot met motor set is een 7-delige set en beschikt over verschillende producten met een hoge kwaliteit die speciaal zijn samengesteld voor de professional. Hierdoor is deze rubberboot met motor set geschikt voor recreanten die vaak varen, maar ook om de set te verhuren. De rubberboot met motor set voor professionals is namelijk zeer robuust, maar ook van alle functies voorzien die nodig zijn.

De rubberboot met motor set heeft een vaartijd van ongeveer 3 uur op halfgas. Hierdoor kan de huurder gerust een tijdje gaan varen. De set is gemakkelijk te bevestigen. Allereerst pompt u de rubberboot op en plaatst u alle onderdelen op de juiste plaats. Vervolgens bevestigd u de elektromotor op de spiegel van de rubberboot. Hierna opent u de accubak en plaatst u de accu in de accubak. U kunt vervolgens de kabelogen van de elektromotor bevestigen op de accubak. Tot slot laadt u de accu weer volledig op na het varen.

De rubberboot met motor set voor professionals bestaat uit de Kolibri KM-330 rubberboot, Amarew XM80 elektromotor, Voltium 12V 100AH lithium accu, Amarew ChargeSmart 15A acculader, accubak elektrisch varen 50A, kolibri KM-330 boekvloer en een verloop van M10 naar M8. De Kolibri KM-330 rubberboot is geschikt voor 4 personen en heeft een draagvermogen tot maar liefst 450KG. Hiernaast is de Kolibri KM-330 rubberboot ontworpen voor de recreanten en heeft deze rubberboot de beste prijs/kwaliteitverhouding op de markt. Tevens biedt de boekvloer nog meer stevigheid in de rubberboot. De Amarew XM80 elektromotor heeft een stuwkrach van 80LBS (circa 2,2PK) en verbruikt minimale stroom door de efficiënte stroomregelaar. De Amarew XM80 is gemaakt van sterk RVS met een lange levensduur, waardoor het uitermate geschikt is voor bootverhuur.

De Voltium lithium accu is de voordeligste lithium accu in de markt, licht van gewicht en u kunt de accu zorgeloos monitoren via de bluetooth app. De lithium accu wordt geplaatst in de accubak. De accubak beschikt over een zekering om de motor te beschermen tegen kortsluiting als er iets mis gaat. Tevens biedt de accubak een bescherming voor zowel u als voor de accu. Daarnaast heeft u de Amarew ChargeSmart 15A acculader. Met de Amarew acculader kunt u de accu weer volledig opladen na het gebruik. Dit doet de acculader volledig automatisch en tevens onthoudt de acculader de laatste laadstand aan de hand van de memoryfunctie. Met het verloop van M10 naar M8 kunt u de kabelogen van de Amarew XM80 plaatsen op de accubak om zorgeloos te gaan varen.

Specificaties
Algemeen
Productnummer
B-10002