95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Rubberboot met motor set - instap

1.136,-
Rubberboot met motor set - instap
Rubberboot met motor set - instap
1.136,-
Waardering:
80% of 100
Product Usps
Nog 1 op voorraad
Voor 15:00 besteld, overmorgen bezorgd
Korte omschrijving

Deze rubberboot met motor set is een betaalbare instap vaarset voor de beginnende recreant. De 5-delige set wordt vaarklaar geleverd met een rubberboot, motor, accu, acculader en accubak.

 
Plus- en minpunten
 • Complete 5-delige 2 persoons rubberboot met motor set
 • Samengesteld voor de beginnende recreant
 • Getest door het Bootman team
 • Vaartijd van circa 3 uur op halfgas
 • Niet geschikt voor groep vrienden of heel gezin
Omschrijving

Deze rubberboot met motor set is een betaalbare 5-delige instap vaarset als u wilt beginnen met het varen. De rubberboot met motor set voor instappers is zo samengesteld dat u direct kunt ronddobberen op het water. Met de rubberboot met motor set voor instappers kunt u samen met uw kind of samen met uw partner een dagdeel erop uit gaan. Zo kunt u genietend van het weer varen op de grachten van Utrecht of in alle rust de natuur van de Biesbosch ervaren.

De rubberboot met motor set voor instappers heeft een vaartijd van circa 3 uur op halfgas. Hierdoor kunt u een ruime tijd varen. De rubberboot met motor set is gemakkelijk te installeren. U plaatst allereerst de elektrische buitenboordmotor op de spiegel van de rubberboot. Vervolgens plaatst u de accu in de accubak. U kunt hierna de kabelogen van de elektrische buitenboordmotor bevestigen op de accubak, waarna u kunt gaan varen. Na het varen kunt u de acculader gebruiken om de accu weer volledig op te laden.

De rubberboot met motor set voor instappers bestaat uit de volgende producten, namelijk de Kolibri KM-260 rubberboot, Amarew AM58 fluistermotor, Dyno 12V 100AH AGM accu, Victron Blue Smart Charger 7A acculader en de accubak elektrisch varen 50A. De Kolibri KM-260 rubberboot heeft de sterkste prijs/kwaliteit verhouding op de markt binnen de rubberboot categorie. Hiernaast is de rubberboot zeer geschikt voor recreatie en heeft de rubberboot een draagvermogen van maar liefst 285KG. De Amarew AM58 fluistermotor heeft een stuwkracht van 58LBS (circa 1,6PK) en is de voordeligste fluistermotor in deze klasse. De motor kan zowel in zoet als zout water varen, is zeer duurzaam door het stevige bracket en heeft 8 versnellingen, waarvan vijf vooruit- en drie achteruit.

De AM58 wordt van stroom voorzien door de Dyno 12V 100AH AGM accu. De Dyno AGM accu klotst niet, is trilvast en gaat langer mee dan een traditionele lood accu. Tevens is dit de voordeligste AGM accu met deze capaciteit. De AGM accu kunt u gemakkelijk met de Victron Blue Smart Charger 7A acculader opladen. De Victron Blue Smart Charger acculader heeft een laadstroom van 7A en is geschikt voor lood, AGM, gel en lithium accu’s. De Victron Blue Smart Charger acculader laadt uw accu volledig automatisch op. Tot slot heeft u de accubak. De accubak dient allereerst als bescherming voor u en de accu. Tevens beschikt de accubak over een zekering die de motor beschermt tegen kortsluiting als er iets mis gaat met de accu.

Specificaties
Algemeen
Productnummer
B-10001
Klantenreviews
 1. Totaalscore
  80%

  Door N.D.

  Op

  Heb hem net, al veel plezier van gehad!
  Het was liefde op het eerste gezicht! Deze Kolibri, Amarew buitenboordmotor, en bijgeleverde accu plus wat accessoires hebben mij net dat beetje vrijer gemaakt. Ik weet zeker dat de accu op halfgas meer dan drie uur plezier op het water biedt. Je kan namelijk ook voor anker gaan! ⚓️