95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Tweede Pinksterdag zijn wij gesloten. dinsdag 21 mei staan wij weer voor je klaar.

Rubberboot met motor set - groep

1.420,-
Rubberboot met motor set - groep
Rubberboot met motor set - groep
1.420,-
Product Usps
Nog 3 op voorraad
Voor 15:00 besteld, morgen bezorgd
Korte omschrijving

Deze rubberboot met motor set is geschikt om met een vriendengroep te gaan varen. De 5-delige set wordt vaarklaar geleverd met een rubberboot, motor, accu, acculader en accubak.

 
Plus- en minpunten
  • Complete 5-delige 4 persoons rubberboot met motor set
  • Samengesteld om te varen met een groep
  • Getest door het Bootman team
  • Vaartijd van circa 3 uur op halfgas
  • Niet geschikt voor groepen groter dan 4 personen
Omschrijving

Deze rubberboot met motor set is een 5-delige set samengesteld om met uw vriendengroep eropuit te gaan. De rubberboot met motor set voor groepen is voorzien van ruimte en comfort voor uw vrienden en u. Zo kunt u met deze rubberboot met motor set gezellig met uw vrienden een dagje genieten van het weer in de grachten van Amsterdam.

De rubberboot met motor set voor groepen heeft een vaartijd van circa 3 uur op halfgas. Hierdoor kunt u een ruime tijd varen met uw vrienden. De rubberboot met motor set is eenvoudig te installeren. Na het opblazen van de verschillende onderdelen van de rubberboot plaatst u de elektromotor op de spiegel. Vervolgens plaatst u de accu in de accubak. De kabelogen van de elektromotor kunt u vervolgens plaatsen op de polen van de accubak, waarna u kunt gaan varen. De acculader kunt u gebruiken om de accu weer volledig op te laden na het varen.

Deze rubberboot met motor set bestaat uit de Kolibri KM-330 rubberboot, Amarew AM66 elektromotor, Dyno 12V 100AH AGM accu, Amarew ChargeSmart 15A acculader en de accubak elektrisch varen 50A. De Kolibri KM-330A rubberboot heeft de beste prijs/kwaliteit verhouding binnen de categorie rubberboten. De Kolibri KM-330A rubberboot is geschikt voor de recreanten en biedt ruimte aan 4 personen met een draagvermogen van 450KG. Hiernaast is de Kolibri KM-330A rubberboot voorzien van een airdeck. Dit betekent dat de bodem opblaasbaar is en u meer comfort biedt. De Amarew AM66 is de voordeligste elektromotor in de klassen 66LBS. De motor is geschikt voor zout en zoet water en is zeer stevig dankzij de sterke bracket. De Amarew AM66 is voorzien van 8 versnellingen waarvan vijf vooruit- en drie achteruit.

 

De Amarew AM66 wordt aangedreven door de stroom vanuit de Dyno 12V 100AH AGM accu. De Dyno AGM accu klotst niet, gaat langer mee dan een traditionele lood accu en is trilvast. Hiernaast is de Dyno AGM accu de voordeligste in deze categorie. Met de Amarew ChargeSmart 15A kan je de accu opladen als je klaar bent met het varen. Dit doet de Amarew ChargeSmart 15A volledig automatisch. Hiernaast onthoudt de acculader de laatst gebruikte laadstand aan de hand van de memory functie. Tot slot heeft u de accubak. In de accubak plaatst u de accu om zo een bescherming te bieden voor de accu en voor u. Tevens is de accubak voorzien van een zekering om zo de motor te bescherming tegen kortsluiting als er iets mis gaat met de accu.

Specificaties
Algemeen
Productnummer
B-10004