95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Rhino Cobold V-18 Fluistermotor

99,-
Waardering:
84% of 100
Merk: Rhino
Ca. 0.5PK stuwkracht 120W Stroomverbruik 2KG gewicht
Product Usps
NIET LEVERBAAR
Korte omschrijving

De Rhino Cobold is de voordeligste fluistermotor van Rhino. Van Duitse kwaliteit en zuinig in gebruik. Kwalitatieve fluistermotor die werkt op 12V.

 
Plus- en minpunten
 • Voordelige keuze
 • 4 versnellingen
 • 18 LBS stuwkracht (ongeveer 0,5PK)
 • Rhino is van Duitse kwaliteit
 • Alleen geschikt voor zoet water
Omschrijving
Deze Rhino Cobold V-18 is de voordeligste fluistermotor van het Duitse merk Rhino. Desalniettemin is het een zeer effectieve fluistermotor voor rubberboten en kano's. De Rhino Cobold zorgt voor een constante vaarsnelheid met een laag energieverbruik, zodat u langer kunt doorvaren. De Rhino Cobold werkt op alle 12V-accu's, een accucapaciteit van 55 - 85Ah wordt aangeraden.

Rhino fluistermotoren zijn voordelig, betrouwbaar en vriendelijk in gebruik. Ze zijn van sterk materiaal gemaakt en de schacht van de Rhino Cobold is met glasvezel verstevigd. De Rhino Cobold heeft 5 versnelling: 2 vooruit, 2 achteruit en een neutraal. Hiertussen schakelen is zeer eenvoudig met de 2 knoppen op de motorkop. Daarnaast kan de Rhino Cobold elektromotor in 1 beweging omhoog geklapt worden. Dit gebeurt ook automatisch wanneer u tegen een obstakel aanvaart, waardoor uw elektrische motor niet beschadigd raakt. De stuurdruk en de diepte van de schroef kunnen traploos ingesteld worden met 2 simpele schroefjes. De helmstok kan in de motorkop verzinken, zodat hij tijdens transport minder ruimte inneemt.

Specificaties
Algemeen
Productnummer
11-9921018
Merk
Rhino
Productnaam
Rhino Cobold V-18
Stuwkracht (lbs)
18
Stuwkracht (PK)
0,50
Toepassing
Opblaasbootjes en kajaks/kano's (tot ca. 25kg)
Vaarwater
Zoet water
Geschikt voor
Recreatief
Bediening
Helmstok
Vaartijdindicator
Ja
Snelheidsregeling
Versnellingen
Borstelloze motor
Nee
Versnellingen
4
Voedingsspanning
12V
Vermogen (W)
120
Aansluiting
Accuklemmen
Lengte aansluitkabel (cm)
160
Bevestiging
Spiegelmotor
Staartlengte (cm)
60
Aanbevolen accu voor 1 uur vaartijd (kWh)
0,10
Aanbevolen accu voor 3 uur vaartijd (kWh)
0,20
Gewicht (kg)
2
Fabrieksgarantie
2 jaar
Klantenreviews
 1. Totaalscore
  80%

  Door Falco

  Op

  Fijn trollingmotortje...
  Fijn en zuinig motortje voor een rubberboot. Het gaat niet echt snel, van Utrecht naar Breukelen over de Vecht en weer terug dan ben je wel even onderweg. Met twee 60 ah semi-tractie accu's kon ik meer dan 8 uur varen in de snelle stand.
 2. Totaalscore
  100%

  Door Anouar Touzani

  Op

  Goed product. Snel gestuurd
  Goed product. Snel gestuurd.
  Duidelijk informatie.
 3. Totaalscore
  100%

  Door Marnix

  Op

  Heerlijk lichtgewicht en toch een prima kwaliteit
  Gebruik de Rhino Cobold op mijn Canadian Creek bellyboot. Een droomcombinatie. De boot is goed draagbaar met motor door zijn geringe gewicht. Motor heeft ruim voldoende vermogen om snel op visstekken te zijn. Kan nu de hele vijver afvissen ipv stukken. Gaat op een 18 ah accu en hele dag mee( We varen dan niet continu natuurlijk) Topmotor voor een goede prijs
 4. Totaalscore
  80%

  Door Gerrit

  Op

  Goed
  Mooie lichte fluistermotor. Fluistermotor gekocht voor achter polyester bootje van mijn zoontje maar helaas iets te zwak. Deze fluistermotor is meer geschikt voor een rubberboot. Ander nadeel is dat deze motor qua hoek niet verstelbaar is en de motor loshalen om de schroef schoon te maken kost teveel kracht voor kinderen. De schroef zelf is ook van erg dun plastic gemaakt waardoor deze snel beschadigd. Voordeel is dat de motor erg licht is, makkelijke bediening en het ziet er goed afgwerkt uit. Ook kan ik een hele dag varen op een accu omdat motor weinig energie vraagt. Heb geen ervaring met andere fluistermotoren dus kan moeilijk een vergelijking maken. Al met al kan dit best een goede fluistermotor zijn voor de juiste toepassing maar helaas niet voor mij.
 5. Totaalscore
  60%

  Door Denise

  Op

  Voor rubberboot erg geschikt
  De motor is licht en klein maar werkt erg goed met mijn rubberboot. Voor het geld dat je betaal krijg je echt kwaliteitt