95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Rebelcell 12V 70AH Lithium Accu

Special Price 699,- Regular Price 829,-
Waardering:
100% of 100
Merk: Rebelcell
Product Usps
NIET LEVERBAAR
Korte omschrijving

De Rebelcell 12V70 lithium accu is geschikt voor onder andere uw 12V elektromotor of boot. De Rebelcell lithium accu is speciaal voor het karpervissen en zeer licht van gewicht.

 
Bekijk vergelijkbare producten >
Plus- en minpunten
 • Voor onder andere uw 12V elektromotor of boot
 • Speciaal ontwikkeld voor het karpervissen
 • Licht van gewicht en daardoor makkelijk te vervoeren
 • Enige accu met geïntegreerde accu-indicator
 • Alleen oplaadbaar met de Rebelcell 12V 70AH acculader
Omschrijving

De Rebelcell 12V70 lithium accu is ideaal voor uw 12V elektromotor of voor in uw boot. Zo kunt u met de Rebelcell 12V70 lithium accu uw 12V elektromotor of de elektronica in uw boot van stroom voorzien. Door de lithium technologie is de Rebelcell 12V70 lithium accu een stuk lichter dan een gel, AGM of lood accu. Door het lichte gewicht en het compacte design is de Rebelcell lithium accu makkelijk te vervoeren.

U kunt de Rebelcell 12V70 lithium accu volledig opgeladen wegzetten wanneer u de Rebelcell accu een tijdje niet hoeft te gebruiken. De Rebelcell accu is namelijk onderhoudsvrij. Een loodaccu moet regelmatig worden bijgeladen om de duurzaamheid te garanderen, waardoor de Rebelcell lithium accu hierin voordelig is. Een ander voordeel van de lithium technologie is dat u de volle 70AH kunt benutten van de Rebelcell 12V70AH lithium accu. Dit is niet bij andere soorten accu's, zoals bij een loodaccu. Een lithium accu kunt u tot 95% ontladen en een loodaccu kunt u slechts maximaal tot 70% ontladen. De Rebelcell 12V 70AH lithium accu is speciaal ontwikkeld voor het karpervissen. Dankzij het lage gewicht kunt u de accu gemakkelijk meenemen naar uw karpervisplek.

De Rebelcell 12V70 lithium accu is alleen oplaadbaar met de Rebelcell 12V 70AH acculader. De Rebelcell 12V 70AH lithium accu is uniek dankzij de LED accu-indicator op de bovenkant van de Rebelcell accu. Hierop kunt u ten alle tijde het percentage aan capaciteit en het voltage van de accu inzichtelijk krijgen. Zo staat u nooit voor vervelende verassingen tijdens het gebruik.

Specificaties
Algemeen
Productnummer
10010083
Merk
Rebelcell
Toepassing
Boten & caravans of campers
Accutype
Lithium
Ontlaadt limiet
Ontladen tot 95%
Werkspanning
12V
Accucapaciteit (Ah)
70,-
Afmetingen
19.5 x 13 x 16.5cm
Gewicht (kg)
6
Accupolen
Inwendig
Accu-indicatie via bluetooth
Nee
Handgrepen
Ja
Fabrieksgarantie
2 jaar
Bijlage
Klantenreviews
 1. Totaalscore
  100%

  Door Jasper

  Op

  Accu voor gebruik fronttroller visboot
  Accu ziet er top uit en was goed geprijsd! Nu één keer gebruikt en de accu houdt het een stuk langer vol dan mijn vorige! Erg blij met deze aankoop. Accu werd ook snel en goed verpakt bezorgd.