95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

I.v.m. de feestdagen zijn onze showroom, klantenservice en Click & Collect gesloten t/m 1 januari. Orders worden wel verzonden.

Over ons

Voor wat kan je bij ons terecht?

Bootman is de specialist in watersport. Wij hebben een uitgebreid assortiment. Dankzij onze specialistische webshops kan je jouw producten snel en eenvoudig uitkiezen. Je kunt bij ons terecht voor: SUP boards, kajaks & kano's, rubberboten, elektrische buitenboordmotoren, semi-tractie accu's, acculaders, jumpstarters, marifoons en bootaccessoires.


Missie

Waar staan we voor?

Wij geloven en streven ernaar dat iedereen onbezorgd van het water kan en mag genieten. Op en naast het water vergeet je je dagelijkse zorgen en heb je plezier met de mensen die dicht bij je staan. Wij leveren voor iedereen het meest compleet, specialistisch, servicegericht, betrouwbaar en vernieuwend aanbod in de markt. Binnen Nederland willen we de grootste en meest toonaangevende partij worden in het nieuwe varen. Binnen Europa is het bereiken van de top 20 het doel.


Service

Het belangrijkste voor ons, ben jij

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent! Bij Bootman heeft iedere webshop een eigen productspecialist, waardoor wij in staat zijn om al jouw vragen te beantwoorden met het juiste advies. Wij vinden het belangrijk om ons te blijven verbeteren. Daarom vragen wij regelmatig jouw mening over wat wij kunnen doen om het online winkelen bij Bootman prettiger te maken. 


Hoofdvestiging

Eerst de producten testen?

Naast online- en telefonische service ben je ook van harte welkom bij onze hoofdvestiging. In onze demoruimte geven onze productspecialisten graag demonstraties over producten. Hierdoor heb je de kans om producten echt te kunnen voelen en zien. Zo kan je eenvoudig je keuze maken en direct jouw bestelling betalen en meenemen. Wil je graag een demonstratie van één van onze productspecialisten? Kom dan gezellig langs!


Teamwork

Maak kennis met onze mensen

Passie voor watersport staat hoog in het vaandel binnen ons team. Altijd streven naar het extra stapje voor onze klanten en iedereen een prettige productervaring bieden is ons uitgangspunt. Maximale service voor minimale prijzen. Iedere werkdag staan onze mensen voor jou klaar om je te helpen, te adviseren of te ondersteunen bij jouw wensen en aankopen.