95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

NOCO Genius 2D Acculader

59,-
Product Usps
NIET LEVERBAAR
Korte omschrijving

De Noco Genius2D is een volautomatische acculader met een laadstroom van 2A. De druppellader is geschikt voor alle 12V Lood, AGM en GEL accu's.

 
Plus- en minpunten
  • Geschikt voor 12V Lood, AGM en GEL accus's
  • Laadstroom van 2A
  • Geschikt voor montage onder motorkap
  • Wordt geleverd met accu-ogen
  • Niet geschikt voor 24V accu's
Omschrijving

De Noco Genius 2D is een krachtige en slimme acculader en accu-onderhouder met een laadstroom van 2A. Gebruik de volautomatische lader voor dagelijks batterijonderhoud of langdurige opslag van bijvoorbeeld auto's, boten, grasmaaiers, jetski’s vrachtwagens en campers. De Genius 2D is uiterst compact en licht en heeft verbeterde functies die zijn ontworpen om de levensduur van jouw accu te verlengen.

Geschikt voor

De Noco Genius 2D acculader is geschikt voor alle soorten 12V loodzuur accu's, inclusief natte accu's, gelaccu's, AGM-accu’s en deep cycle accu’s. De druppellader is bedoeld voor accu’s met een capaciteit van 2Ah tot en met 40Ah.

Deze acculader beschikt enkel over kabelogen. Er worden geen accuklemmen bij de Genius 2D geleverd.

Permanente laadoplossing aan boord

De Genius 2D is ontworpen om ruige werkomgevingen te weerstaan, zoals motorcompartimenten met hoge temperaturen, schokken, trillingen en zelfs blootstelling aan water. De 2D is de ultieme monteerbare, ingebouwde acculader en accuonderhouder voor elke auto, boot, vrachtwagen, camper of uitrusting. De lader is ontworpen om in de buurt van de accu te plaatsen.

Zorgeloos laden onder alle omstandigheden

De Genius 2D is een volautomatische acculader. Dit betekend dat je geen oplaadmodus hoeft te selecteren. Sluit de lader aan en hij doet zijn werk.

De ingebouwde, slimme warmtesensor houdt constant de omgevingstemperatuur in de gaten. Verandert de omgevingstemperatuur? Dan past de lader automatisch de laadcyclus aan. Dit voorkomt overladen bij hoge temperaturen en onderladen bij lage temperaturen en houdt jouw accu in topconditie. Of het nu winter, lente, zomer, of herfst is, je kunt de Genius 2D zorgeloos aangesloten houden.

Na een stroomonderbreking gaat de Genius 2D automatisch verder in de juiste modus. Zo heb je geen omkijken naar de lader en kun je deze met een gerust hart 24/7 aangesloten laten.

Herstelt batterijen

De Noco Genius 2D detecteert automatisch accu sulfatering en zuurstratificatie. De acculader onderneemt onmiddellijk actie door de schade aan de batterij te herstellen. Zo verlengt de Genius 2D de levensduur van jouw accu en zorgt hij ervoor dat jouw batterij in topconditie blijft.

Beveiligingen op de Noco Genius 2D

De acculader is vonkvrij aan te sluiten en heeft ingebouwde bescherming tegen omgekeerde polariteit, overbelasting, kortsluiting en oververhitting.

Kabellengtes

  • Stopcontact naar lader: 60,9 cm
  • Lader tot de accu: 60,9 cm

Specificaties

Merk en type: Noco Genius 2D acculader
Accuspanning: 12V
Laadstroom 2A
Geschikt voor accutype: Loodzuur accu's en Wet, Gel, MF, EFB en AGM accus's
Kabeldikte: -
Kabellengte: 609cm
Accucapaciteit: 2Ah tot 40Ah
Beveiligd tegen: Oververhitting, omgekeerde polarisatie, overbelasting, vonkvorming en kortsluiting
Afmetingen: 4,1 x 8,9 x 5,9 cm
Gewicht: 0,23 kg
Fabrieksgarantie: 3 jaar
Specificaties
Algemeen
Productnummer
10013744
Merk
Noco Genius
Bijlage