95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2336 reviews
Zoeken

Noco Genius2D Acculader

49,95
Noco Genius2D Acculader
Noco Genius2D Acculader
49,95
Product Usps
Leverbaar
Bezorgd op dinsdag 10 oktober
Korte omschrijving

De Noco Genius2D druppellader beschikt over een laadstroom van 2A. De druppellader is geschikt voor alle 12V Lood, AGM en GEL accu's.

 
Plus- en minpunten
  • Geschikt voor Lood, AGM en GEL accus's
  • Laadstroom van 2A
  • Kleine, sterke en lichtgewicht 2A acculader
  • Wordt geleverd met accu-ogen
  • Niet geschikt voor 24V accu's
Omschrijving

Deze Noco Genius2D druppelader is geschikt voor uw 12 volt lood, GEL en AGM accu's. De Noco Genius2D druppellader heeft een laadstroom van 2A. Daarbij is de Noco Genius2D druppellader 4,1cm hoog, 8,9cm breed en 5,9cm diep. Dit maakt de druppellader erg licht van gewicht namelijk slechts 230 gram. Hierdoor is de acculader gemakkelijk te mee te nemen. Zo kunt u deze Noco Genius2D gebruiken voor het opladen van kleinere accu's zoals van ATV's, jetski en grasmaaiers. Daarbij kan deze Noco Genius2D druppellader ook worden gebruikt voor het onderhouden van verschillende soorten accu's in voertuigen zoals auto s, campers en boten.

De Noco Genius2D is een zeer compacte en lichte druppellader die voorzien is van verbeterde functies om de levensduur van de accu te verlengen. Eén van deze functies is dat de Noco Genius2D zich automatisch kan aanpassen aan zijn omgeving. De Noco Genius2D is namelijk voorzien van een geïntegreerde thermische sensor. Hierdoor wordt de accu ook beschermd tegen overbelasting. Tevens is de Noco Genius2D beschermd tegen omgekeerde polariteit, oververhitting en vonken.

De Genius2D druppellader wordt standaard geleverd met accu ogen. Daarnaast ontvangt u bij deze druppellader een robuuste klikmontagebeugel met zelf tappende schroeven. Hierdoor kunt u de Noco Genius2D gemakkelijk en snel op de meeste plekken monteren. U krijgt bij de Noco Genius2D 3 jaar fabrieksgarantie.

Specificaties

Merk en type: Noco Genius 2D acculader
Accuspanning: 12V
Laadstroom 2A
Geschikt voor accutype: Loodzuur accu's en Wet, Gel, MF, EFB en AGM accus's
Kabeldikte: -
Kabellengte: 197cm
Accucapaciteit: 40Ah
Beveiligd tegen: Oververhitting, omgekeerde polarisatie, overbelasting en kortsluiting
Afmetingen: 4,1 x 8,9 x 5,9 cm
Gewicht: 0,23 kg
Fabrieksgarantie: 3 jaar
Specificaties
Algemeen
Productnummer
10013744
Merk
Noco Genius