Kom jij ons team in IJsselstein versterken? Wij zoeken gedreven online marketeers en content marketeers. Bekijk onze vacatures

Noco Genius Pro 50 Acculader

De Noco Genius Pro 50 is een 6V/ 12V/ 24V acculader geschikt met een laadstroom van 50A bij 6 en 12V en 25A bij 24V accu's. Deze acculader is ideaal voor professioneel gebruik.

Productnummer
10011821
875,94
Leverbaar
dinsdag 20 december bezorgd
  • Koop 2 voor 865,43 en bespaar 1%
  • Koop 3 voor 860,17 en bespaar 2%
  • Koop 5 voor 853,95 en bespaar 3%
Klik hier om het product te bezichtigen

Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Geschikt voor 6V, 12V en 24V accu's
  • Geschikt voor lood, AGM, gel en zelfs lithium accu's
  • 50A laadstroom bij 6V en 12V, 25A laadstroom bij 24V accu's
  • Hoge kwaliteit en perfect voor professioneel gebruik
  • Prijzig vergeleken met andere acculaders

Omschrijving

De Noco Genius Pro 50 acculader is de perfecte acculader voor professionele gebruikers. De Noco Genius Pro 50 is namelijk geschikt voor bijna alle soorten accu's en is hierdoor multifunctioneel. Zo kan de Noco Genius Pro 50 zowel 6V, 12V en 24V accu's laden en daarnaast is de acculader geschikt voor verschillende typen accu's. Denk hierbij aan lood, AGM, gel en zelfs lithium accu's. Hierdoor is de Noco Genius Pro 50 geschikt voor professioneel gebruik in bijvoorbeeld garages waarbij u veel verschillende accu's moet laden.

De Noco Genius Pro 50 beschikt over een laadstroom van 50A als er gebruik wordt gemaakt van 6V of 12V accu's. Deze laadstroom is 25A bij 24V accu's. Deze acculader past de laadstroom dus aan op het type accu dat wordt aangesloten. Hierbij zal de acculader het optimale laadprogramma instellen wat ten goede komt voor de accu. Ook zal de dubbele voltage output ervoor zorgen dat de juiste voltage gedetecteerd wordt tijdens het laden. Zo voorkomt u kortsluiting bij gebruik en dit maakt de Noco Genius Pro 50 ook erg veilig.

De Noco Genius Pro 50 is een erg slimme acculader. Ten eerste zal de acculader zich aanpassen op de omgevingstemperatuur. Zo houden de temperatuurmeters in de acculader rekening met extreem hoge en extreem lage temperaturen. Hierbij wordt de optimale laadmodus geselecteerd en dit zorgt voor het beste onderhoud van de accu. Bij hoge temperaturen zal de acculader automatisch minder laadstroom geven om kortsluiting te voorkomen. Bij lage temperaturen zal de acculader juist meer laadstroom generen omdat de accu in koud weer meer stroom nodig heeft. Hierdoor is de Noco Genius Pro 50 ook een handig accessoire als u bijvoorbeeld op wintersportvakantie gaat!

Deze Noco Genius acculader kan ook gesulfateerde accu's (volledig) herstellen. Een accu kan gaan sulfateren als de accu een lange tijd niet gebruikt wordt. Hierbij zal de accucapaciteit verminderen waardoor u de accu minder lang kunt gebruiken in het vervolg. De Noco Genius Pro 50 kan deze beschadigde accu's (bijna altijd) herstellen waardoor u weer zo goed mogelijk gebruikt kunt maken van de accu. Kortom, de Noco Genius Pro 25 is een slimme en vooral betrouwbare acculader en hierdoor perfect voor professioneel gebruik in onder andere garages!

Specificaties

Merk en type: Noco Genius Pro 50 acculader
Laadspanning: 6V, 12V en 24V
Laadstroom: 50A bij 6V/12V, 25A bij 24V
Geschikt voor accutype: 6V,12V en 24V loodzuur, AGM, gel en lithium accu's
Type lader: Lader en onderhoudslader
Lader programma's: controleren, opladen en onderhouden
Beveiligd tegen: Omgekeerde polariteit en kortsluiting
Aansluiting op accu: Accuklemmen
Afmetingen: 31,6 x 17,5 x 9,1cm
Isolatieklasse: IP20
Fabrieksgarantie: 3 jaar

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Noco Genius Pro 50 Acculader
Uw waardering