95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken
Het laatste nieuws

Het laatste nieuws

Steeds meer Nederlandse gemeenten stellen elektrisch varen verplicht

03-06-2024 - Bootman

Op steeds meer grachten, rivieren, kanalen en meren in Nederland is of wordt elektrisch varen verplicht. Waar deze wet momenteel al geldt voor de grachten van Amsterdamalle wateren in Amersfoort en enkele vaarroutes in Frieslandvolgen andere Nederlandse gemeenten vanaf 2025. Op deze manier hopen de gemeenten het milieu te kunnen beschermen en de stank- en geluidsoverlast voor dieren en omwonenden terug te dringen.

Lees meer
Het nieuwe assortiment van Aqua Marina: wat is er nieuw?

6-3-2024 - Daan

Begin dit jaar kondigde Aqua Marina zijn assortiment voor 2024 aan. In het nieuwe assortiment zijn bestaande producten vernieuwd en zijn er nieuwe producten toegevoegd. Maar wat is er dan precies vernieuwd en wat zijn deze nieuwe producten? Daar vertellen wij jou graag meer over.

Lees meer
De nieuwe ePropulsion eLite: alles wat je moet weten

6-3-2024 - Daan

Ben je op zoek naar een compacte en lichte elektromotor voor pleziervaarten? Dan is de nieuwe ePropulsion eLite de ideale motor voor jou. De elektromotor is speciaal gemaakt om zo licht en compact mogelijk te zijn ten opzichte van zijn concurrentie. De ongeveer 2pk eLite is uiterst geschikt voor rubberboten, RIBs en sloepen tot ongeveer 5 meter. Maar wat zijn de belangrijkste kenmerken van deze nieuwe motor van ePropulsion?

Lees meer
De vernieuwde Torqeedo Travel serie: wat is er veranderd?

28-2-2024 - Daan

Torqeedo heeft begin dit jaar vernieuwing gebracht aan één van zijn populairste series elektrische buitenboordmotoren: de Travel serie. Er zijn verschillende pakketten samengesteld die voor meerdere doeleinden ontworpen zijn. Voor verschillende afstanden en eigenschappen zijn combinaties gemaakt met accu’s en soorten motoren. Daarnaast zijn er veel nieuwe functies aan de motoren toegevoegd die bijdragen aan een betere beleving met de Torqeedo motoren. Maar wat is er nu eigenlijk veranderd? Daar gaan wij nu dieper op in!

Lees meer
Nieuw bij Bootman: Moai SUP boards

28-2-2024 - Daan

Wij kondigen met trots aan dat MOAI Sup boards verkrijgbaar zijn bij Bootman. De SUP boards van Moai zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een eigenzinnig ontwerp. Moai is een Nederlands merk en haalt zijn inspiratie voor zijn designs uit Polynesië, waar het suppen ooit is uitgevonden. Moai biedt een veelzijdig assortiment aan SUPs die geschikt zijn voor verschillende niveaus en doeleinden. Maar wat maakt Moai nou uniek ten opzichte van andere merken?

Lees meer