95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Navisafe Navilight Skiff & Dinghy Complete

171,-
Waardering:
100% of 100
Merk: Navisafe
Product Usps
NIET LEVERBAAR
Korte omschrijving

De Navisafe Dinghy Complete is geschikt om boten tot 12 m te voorzien van navigatieverlichting. U krijgt meerdere praktische accessoires meegeleverd.

 
Plus- en minpunten
 • Geschikt voor boten tot 12 m te voorzien van navigatieverlichting
 • De Navisafe Skiff & Dinghy is erg eenvoudig te monteren
 • Meegleverde Navisafe 360º en een Navisafe 3-kleuren licht
 • Voorzien van een horizontaal en verticaal Navimount
 • Stevige nylon opbergtas meegeleverd
Omschrijving

De Navisafe Dinghy Complete is geschikt om boten tot 12 meter te voorzien van navigatieverlichting in overeenstemming met COLREG 72. De Navisafe Dinghy Complete is erg flexibel en eenvoudig te monteren. De Navisafe Dinghy Complete is voorzien van Navisafe 360º rondom schijnend navigatieverlichting en een Navisafe Tricolor 2NM navigatielicht. Beide LED lampen zijn 360 graden zichtbaar, werken op 3x AAA Batterijen, echter worden deze niet bijgeleverd. Verder beschikken deze Nafisafe lampen over vijf verschillende standen. Zo kunt u in iedere situatie eenvoudig kiezen voor een stand die het best bij de situatie past. Beide Navisafe LED lampen hebben een zichtbaarheid 2nm (gelijk aan 3.704 km) en zijn voorzien van een GoPro basis waardoor u naast de lampen ook een GoPro of andere action camera kunt bevestigen. De bijgeleverde Navilight Tricolor 2NM beschikt over de kleuren rood, groen en wit.

Verder krijgt u bij de Navisafe Dinghy Complete een steel die bestaat uit maar liefst 4 verlengstukken. Elk deel is 250mm waardoor u lamp tot maximaal 1 meter hoog kunt plaatsen. Tevens is dit pakket voorzien van een horizontale en verticale Navimount. Hierdoor kunt u het licht vrijwel overal op de boot plaatsen en gemakkelijk verplaatsen of verwijderen. Al deze meegeleverde producten worden geleverd met een stevige nylon opbergtas. Zo kunt u alles gemakkelijk vervoeren en opbergen.

Specificaties
Algemeen
Productnummer
10012379
Merk
Navisafe
Klantenreviews
 1. Totaalscore
  100%

  Door Xandervan der horst

  Op

  Niet veel informatie maar meer dan waard
  Ik had dit product aangeschaft na veel research te hebben gedaan. Ik wou geen accu in mijn kleine alumacraftje inbouwen en wou dus iets op batterij. Er was niks tot weinig te vinden over dit product qua sterkte van het licht. Hier en daar stonden wat youtube filmpjes dat hij waterproof was, maar voor de rest weinig. Ik had de navisafe dan ook aangeschaft met de gedachte als ‘t niks is breng ik hem terug. Ik had 6 batterijen gekocht, dr in gedaan en aangezet. DAT DING IS NIET NORMAAL VEL. Er staat dat je zichtbaar bent tot 3,7 kilometer en dat is geen verkooppraatje. En deze lamp is veller dan menigeen bootlamp op accu. Ik dacht eerst dat 3 aaa batterijen niet veel konden uitrichten maar dat is anders gebleken. Ik ben blij verast en zou de navisafe kit dan ook echt enorm aanraden. Als u twijfelt koop hem gewoon, want hij is de 160 euro meer dan waard!