Minn Kota Ultrex 80 Boegmotor

De Minn Kota Ultrex 80 boegmotor heeft een stuwkracht van 80 LBS (ongeveer 2,2 PK). Deze boegmotor is op afstand bestuurbaar en daardoor ideaal voor het vissen.

Productnummer
10000708M
NIET LEVERBAAR
Klik hier om het product te bezichtigen

Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • De krachtigste elektrische boegmotor voor het varen op open water
  • 80 LBS stuwkracht (ongeveer 2,2 PK)
  • Speciaal ontwikkeld voor vissers
  • Voorzien van I-Pilot en Ingebouwde Sonar
  • Niet geschikt voor zout water

Omschrijving

De Minn Kota Ultrex 80 heeft een stuwkracht van 80 LBS (ongeveer 2,2PK) en is geschikt voor zoet water. De boegmotor installeert u aan de voorkant van uw boot. De Minn Kota Ultrex 80 is voorzien van een ingebouwde sonar, de Ultrex Foot Pedal en de I-Pilot afstandsbediening. De Minn Kota Ultrex 80 is op afstand bestuurbaar en daardoor ideaal voor vissers.

Dankzij de Universal Sonar 2 kunt u precies volgen wat er onder de boot afspeelt. De US2 is een ingebouwde sonar die u aan diverse fishfinders kunt koppelen zoals de Humminbird. De Humminbird is een tablet waarop u bodemcontouren en vissen kunt volgen in HD. Tevens kunt u met de Humminbird de snelheid en koers van de Minn Kota Ultrex US2 constant veranderen. Dankzij de ingebouwde sonar in combinatie met de Humminbird weet u altijd precies waar u het beste kunt vissen.

De Minn Kota Ultrex 80 Ipilot onderscheid zich door middel van het Ultrex Foot Pedal.. Met dit voetpedaal kunt u gemakkelijk de boegmotor besturen zonder de motor aan te raken. U kunt de snelheid en koers van de Minn Kota Ultrex 80 veranderen zonder uw handen te gebruiken. Door middel van de Steering Lock blijft u altijd de gewenste richting opvaren. Wanneer u uw voet van het pedaal afhaalt blijft de Minn Kota Ultrex 80 in dezelfde richting varen. Dankzij dit voetpedaal en de Steering Lock kunt u altijd uw vishengel vasthouden en is daarom ideaal voor vissers.

De Minn Kota Ultrex 80 is tevens voorzien van de I-Pilot. Dit is een afstandsbediening waarmee u de Minn Kota Ultrex 80 kunt besturen van een afstand. Daarnaast kunt u dankzij de I-Pilot gebruik maken van de Spot-Lock functie. Dankzij de Spot-Lock functie op de I-Pilot kunt u zonder uw motor aan te raken op dezelfde plek blijven varen. De I-Pilot is voorzien van dezelfde functies als de I-Pilot afstandsbediening.

Door middel van de Lift-Assist Design is het erg gemakkelijk om de Minn Kota Ultrex 80 in en uit het water te tillen. De Lift-Assist vermindert het gewicht van de boegmotor met 50% en is daardoor zeer gebruiksvriendelijk. U kunt de Minn Kota Ultrex 80 uit het water tillen door aan het koord van de motor te trekken. Daarnaast is de Minn Kota Ultrex 80 uitgerust met de Digital Maximizer en Push-to-Test Battery Meter. De Digital Maximizer zorgt ervoor dat u tot vijf keer langer kan varen. Daarnaast kunt u door de batterij indicator constant de accustatus zien. Mede door deze technologieën is de Minn Kota Ultrex 80 erg gebruiksvriendelijk.

Specificaties

Specificaties
ProductnaamUltrex 80
Stuwkracht (lbs)80,00
Stuwkracht (PK)2,20
ToepassingMotorboten (tot ca. 100kg)
VaarwaterZoet water
Geschikt voorHengelsport
BedieningDraadloze afstandsbediening
VaartijdindicatorJa
SnelheidsregelingTraploos
Borstelloze motorNee
Voedingsspanning24V
Vermogen (W)1.000,00
AansluitingKabelogen
BevestigingBoegmotor
Staartlengte (cm)152,00
Aanbevolen accu voor 1 uur vaartijd (kWh)0,50
Aanbevolen accu voor 3 uur vaartijd (kWh)1,50
Gewicht (kg)30,00
Fabrieksgarantie2 jaar

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Minn Kota Ultrex 80 Boegmotor
Uw waardering