95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

I.v.m. de feestdagen zijn onze showroom, klantenservice en Click & Collect gesloten t/m 1 januari. Orders worden wel verzonden.

Minn Kota Ulterra Voetpedaal

320,40
Minn Kota Ulterra Voetpedaal
Minn Kota Ulterra Voetpedaal
320,40
Merk: Minn Kota
Product Usps
Leverbaar
Voor 15:00 besteld, vrijdag 23 februari bezorgd
Korte omschrijving

Het Minn Kota Ulterra Voetpedaal is ideaal als accessoire voor de Ulterra boegmotoren. Met dit voetpedaal kunt u de boegmotor besturen met uw hengel in uw hand!

 
Plus- en minpunten
  • Ideaal voor de Minn Kota Ulterra boegmotoren
  • Makkelijk de snelheid en koers van de Terrova veranderen
  • Stuurbekrachtiging om vermoeide voeten tegen te gaan
  • Mogelijkheid om de spot-lock in te schakelen
  • Niet geschikt voor andere modellen
Omschrijving

Het Minn Kota Ulterra Voetpedaal is het perfecte accessoire wanneer u beschikt over een Minn Kota Ulterra boegmotor. Met het Minn Kota Ulterra Voetpedaal kunt u namelijk de snelheid en koers van de motor veranderen zonder uw handen te gebruiken. Dankzij het Minn Kota Ulterra Voetpedaal kunt u zich volledig focussen op het vissen en met twee handen uw hengel stevig vasthouden. Bovendien beschikt het voetpedaal over stuurbekrachtiging waardoor u geen last zal krijgen van een vermoeide voet.

Een ander voordeel aan het Minn Kota Ulterra Voetpedaal is dat u op het pedaal de speciale Spot-Lock functie kunt inschakelen. De Spot-Lock functioneert als elektronisch anker aan de hand van een nauwkeurige GPS. Dit biedt het voordeel dat u, wanneer u uw favoriete visplek heeft gevonden, blijft drijven op dezelfde plek. Het voetpedaal zorgt dus voor extra gebruiksvriendelijkheid tijdens het vissen. Bovendien beschikt het Minn Kota Ulterra Voetpedaal over een 5.5m lange aansluitingskabel waardoor u bijna overal gebruik kunt maken van het pedaal. Daarnaast is het pedaal IP68 gecertificeerd en hierdoor volledig waterdicht.

Specificaties

Fabrieksnaam: Minn Kota Ulterra voetpedaal
Materiaal: Kunstof
Kleur: Zwart
Certificatie: IP68 waterproef
Kabellengte: 5.5 meter
Fabrieksgarantie: 2 jaar
Specificaties
Algemeen
Productnummer
10011776
Merk
Minn Kota