95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

I.v.m. de feestdagen zijn onze showroom, klantenservice en Click & Collect gesloten t/m 1 januari. Orders worden wel verzonden.

Minn Kota Terrova Voetpedaal

320,40
Minn Kota Terrova Voetpedaal
Minn Kota Terrova Voetpedaal
320,40
Merk: Minn Kota
Product Usps
Leverbaar
Voor 15:00 besteld, vrijdag 23 februari bezorgd
Korte omschrijving

Het Minn Kota Terrova Voetpedaal is een bekabeld voetpedaal voor alle Minn Kota Terrova boegmotoren. Dankzij dit voetpedaal kunt u de boegmotor besturen zonder handen!

 
Plus- en minpunten
  • Ideaal voor de Minn Kota Terrova boegmotoren
  • Makkelijk de snelheid en koers van de Terrova veranderen
  • Stuurbekrachtiging om vermoeide voeten tegen te gaan
  • Mogelijkheid om de spot-lock in te schakelen
  • Niet geschikt voor andere modellen
Omschrijving

Het Minn Kota Terrova Voetpedaal is een ideaal accessoire voor de Minn Kota Terrova boegmotoren. Met het Minn Kota Terrova Voetpedaal kunt u gemakkelijk de snelheid en koers van een Terrova boegmotor aanpassen. Hierdoor kunt u tijdens het varen uw hengel vasthouden en zich volledig focussen op het vissen. Een ander voordeel is dat het voetpedaal beschikt over stuurbekrachtiging. Hierdoor zal u tijdens het varen van lange tochten, geen last krijgen van vermoeide voeten.

Daarnaast kunt u op het voetpedaal de Spot-Lock functie inschakelen. Dit is een functie waarbij de boegmotor aan de hand van een elektronisch anker op dezelfde plek blijft drijven. Deze functie werkt met GPS die u erg nauwkeurig kunt gebruiken. Zo blijft de Minn Kota Terrova op uw favoriete visplek drijven! Het voetpedaal wordt geleverd met een 5.5m lange kabel waardoor u veel mogelijkheden heeft met betrekking tot de plaatsing van het pedaal. Ook is het Minn Kota Terrova Voetpedaal IP68 gecertificeerd wat betekent dat het pedaal volledig waterdicht is.

Specificaties

Fabrieksnaam: Minn Kota Terrova voetpedaal
Materiaal: Kunststof
Kleur: Zwart
Certificatie: IP68 waterproef
Kabellengte: 5.5 meter
Fabrieksgarantie: 2 jaar
Specificaties
Algemeen
Productnummer
10011775
Merk
Minn Kota