95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

I.v.m. de feestdagen zijn onze showroom, klantenservice en Click & Collect gesloten t/m 1 januari. Orders worden wel verzonden.

Minn Kota Terrova 112 I-Pilot Link Boegmotor

4.699,-
Minn Kota Terrova 112 I-Pilot Link Boegmotor
Minn Kota Terrova 112 I-Pilot Link Boegmotor
4.699,-
Waardering:
80% of 100
Merk: Minn Kota
Ca. 3.1PK stuwkracht 1870W Stroomverbruik 30KG gewicht
Product Usps
Leverbaar
Voor 15:00 besteld, vrijdag 23 februari bezorgd
Korte omschrijving

De Minn Kota Terrova 112 boegmotor heeft een stuwkracht van 80 LBS (ongeveer 3,1 PK). De boegmotor is volledig op afstand bestuurbaar en daarom speciaal ontwikkeld voor vissers.

 
Plus- en minpunten
 • De voordeligste Minn Kota boegmotor met ingebouwde sonar
 • 112 LBS stuwkracht (ongeveer 3,1PK)
 • Speciaal gemaakt voor vissers
 • Voorzien van I-Pilot Link
 • Niet geschikt voor zout water
Omschrijving

De Minn Kota Terrova 112 is een boegmotor die u aan de voorkant van uw boot installeert. De Minn Kota Terrova 112 heeft stuwkracht van 112 LBS (ongeveer 3,1PK) en is geschikt voor zoet water. De Minn Kota Terrova 112 kunt u op afstand besturen en is daardoor perfect voor vissers.

De Minn Kota Terrova 112 boegmotor is voorzien van een ingebouwde sonar. Dankzij deze MEGA Down Imaging weet u voortdurend wat er onder het water gebeurt. Daarnaast kunt u de Minn Kota Terrova 112 boegmotor koppelen aan fishfinders zoals de Humminbird. Dankzij de Humminbird tablet kunt u precies zien waar de vissen zich bevinden. Op de Humminbird tablet kunt u tevens de De Minn Kota Terrova 112 elektronisch aansturen. Door de hulp van de Humminbird samen met de Sonar weet u altijd waar u het beste kunt vissen.

Met behulp van de I-Pilot Link kunt u de Minn Kota Terrova 112 36 Volt besturen zonder de motor aan te raken. Zo kunt u met deze afstandsbediening de snelheid en koers aanpassen. Daarnaast kunt u gebruik maken van de Spot-Lock functie De Spot-Lock werkt als een elektronisch anker waarbij u op dezelfde plek blijft drijven. Daarnaast kunt u verschillende visroutes opslaan. Vervolgens kan de de De Minn Kota Terrova 112 automatisch de visroutes varen dankzij de iTrack functie. De Minn Kota Terrova 112 kan zelfstandig varen met de AutoPilot, JOG en iTrack functies. Zo kunt u ten alle tijden uw hengel vasthouden en focussen op het vissen. De I-Pilot Link is uitgerust met dezelfde functies als de standaard I-Pilot. Daarnaast beschikt de I-Pilot Link over meer geheugen en een LCD touchscreen. De Minn Kota Terrova 112 I-Pilot Link kan 2500 Spot-Lock locaties en 66 iTracks opslaan in het GPS systeem. De I-Pilot kan 16 iTracks en 16 Spot-Lock locaties opslaan.

De Minn Kota Terrova 112 beschikt tevens over de Terrova Foot Pedal. U kunt de snelheid en koers van de boegmotor aanpassen dankzij dit voetpedaal. Het is daarnaast ook mogelijk om de Spot-Lock in te schakelen aan de hand van het voetpedaal. De Terrova Foot Pedal beschikt over stuurbekrachtiging waardoor u geen last zult krijgen van vermoeide voeten. Het voetpedaal zorgt ervoor dat u uw handen niet hoeft te gebruiken om de De Minn Kota Terrova 112 te besturen. Zo heeft u uw handen vrij voor uw hengel en kunt u zorgeloos vissen. U kunt de Minn Kota Terrova 112 gemakkelijk in en uit het water laten zakken dankzij de Lift-Assist design. Met behulp van deze techniek word het gewicht van de De Minn Kota Terrova 112 vermindert met 40%. De Minn Kota Terrova 112 beschikt tevens over de Push-To-Test Battery Meter. Daardoor ziet u in één oogopslag de status van uw accu. Dankzij de Digital Maximizer kunt u het maximale uit uw accu halen. Deze technologie zorgt ervoor dat de Minn Kota Terrova 112 tot 5 keer langer kan varen.

Specificaties
Algemeen
Productnummer
20-00448005
Merk
Minn Kota
Productnaam
Terrova 112
Stuwkracht (lbs)
112
Stuwkracht (PK)
3,10
Toepassing
Motorboten en dagzeilers (100kg+)
Vaarwater
Zoet water
Geschikt voor
Hengelsport
Bediening
Draadloze afstandsbediening
Vaartijdindicator
Ja
Snelheidsregeling
Traploos
Borstelloze motor
Nee
Voedingsspanning
36V
Vermogen (W)
1.870
Aansluiting
Kabelogen
Bevestiging
Boegmotor
Staartlengte (cm)
152
Aanbevolen accu voor 1 uur vaartijd (kWh)
1,-
Aanbevolen accu voor 3 uur vaartijd (kWh)
3,-
Gewicht (kg)
30
Fabrieksgarantie
2 jaar
Bijlage
Klantenreviews
 1. Totaalscore
  80%

  Door Jeroen

  Op

  Heel enthousiast over
  Voor echte vissers is dit een aanrader! ik heb hem nu een week en presteert boven verwachting. Met de pilot kan je je route instellen, zodat je de volgende keer geeneens zelf hoeft te sturen.