95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

I.v.m. de feestdagen zijn onze showroom, klantenservice en Click & Collect gesloten t/m 1 januari. Orders worden wel verzonden.

Minn Kota Powerdrive 70 Boegmotor (zonder voetpedaal)

2.299,-
Minn Kota Powerdrive 70 Boegmotor (zonder voetpedaal)
Minn Kota Powerdrive 70 Boegmotor (zonder voetpedaal)
2.299,-
Waardering:
100% of 100
Merk: Minn Kota
Ca. 1.8PK stuwkracht 1000W Stroomverbruik 32KG gewicht
Product Usps
Leverbaar
Voor 15:00 besteld, vrijdag 23 februari bezorgd
Korte omschrijving

De Minn Kota Powerdrive 70 heeft een stuwkracht van 70 LBS (ongeveer 1,9 PK). Deze boegmotor beschikt over de I-Pilot en Universal Solar 2.

 
Plus- en minpunten
 • De populairste Minn Kota boegmotor met alle basisfuncties
 • 70 LBS stuwkracht (ongeveer 1,9PK)
 • Speciaal ontwikkeld voor vissers
 • Voorzien van Spot-Lock functie op de I-Pilot
 • Niet geschikt voor zout water
Omschrijving

De Minn Kota Powerdrive 70 boegmotor heeft een stuwkracht van 70 LBS (ongeveer 1,9 PK) en is geschikt voor zowel zoet als zout water. De Minn Kota Powerdrive 70 is voorzien van een ingebouwde sonar. Dankzij de I-Pilot is de Minn Kota Powerdrive 70 op afstand bestuurbaar en daardoor ideaal voor vissers.

Dankzij de I-Pilot afstandsbediening hoeft u de Minn Kota Powerdrive 70 niet aan te raken om te varen. U kunt de I-Pilot gebruiken om de snelheid en koers van uw boot te veranderen. Daarnaast beschikt de I-Pilot over de Spot-Lock functie. Door middel van de Spot-Lock kunt u uw boot vastleggen in het water via een elektronisch anker. Wanneer u uw positie op het water wilt veranderen kunt u deze aanpassen met de I-Pilot. Dankzij de JOG- functie kan de boegmotor automatisch naar de aangewezen plek varen. Bovendien kunt u uw favoriete visroutes opslaan zodat de Minn Kota Powerdrive 70 I-Pilot de desbetreffende routes zelfstandig kunt varen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de iTrack en AutoPilot functies. Dankzij deze functies hoeft u uw motor niet aan te raken om te varen. Zo kunt u zich volledig focussen op het vissen.

Met de Deploy Assist Lever kunt u de Minn Kota Powerdrive 70 moeiteloos in en uit het water tillen. Wanneer u de shaft los klikt van het standaard glijd de boegmotor het water in. Bij het overhalen van de hendel op de Minn Kota Powerdrive 70 kunt u de boegmotor veilig en gemakkelijk te water brengen. De MMinn Kota Powerdrive I-Pilot 70 is tevens voorzien van de Digital Maximizer. Dankzij deze technologie wordt de stroomtoevoer naar de Minn Kota Powerdrive 70 zeer precies afgesteld zodat u tot 5 keer langer kunt varen. Daarnaast beschikt de Minn Kota Powerdrive 70 over de Push-to-Test Battery Meter. Dankzij deze knop op de boegmotor kunt u ten alle tijden uw accustatus zien. Mede door de Digital Maximizer en de Push-to-test Battery Meter is de Minn Kota Powerdrive 70 een zeer gebruiksvriendelijke boegmotor.

Specificaties
Algemeen
Productnummer
10010944
Merk
Minn Kota
Productnaam
Powerdrive 70
Stuwkracht (lbs)
70
Stuwkracht (PK)
1,80
Toepassing
Motorboten (tot ca. 100kg)
Vaarwater
Zoet water
Geschikt voor
Hengelsport
Bediening
Draadloze afstandsbediening
Vaartijdindicator
Ja
Snelheidsregeling
Traploos
Borstelloze motor
Nee
Voedingsspanning
24V
Vermogen (W)
1.000
Aansluiting
Kabelogen
Bevestiging
Boegmotor
Staartlengte (cm)
137
Aanbevolen accu voor 1 uur vaartijd (kWh)
0,60
Aanbevolen accu voor 3 uur vaartijd (kWh)
1,70
Gewicht (kg)
32
Fabrieksgarantie
2 jaar
Klantenreviews
 1. Totaalscore
  100%

  Door Hugo Baarsma

  Op

  motor + pakket is prettig
  Motor is kwalitatief gewoon erg fijn en vooral met dat vaarpakket kan je gwn zorgeloos vissen. Had niet gedacht dat zon motortje zo fijn is tijdens t vissen maar dankzij de powerdrive ligt de focus bij mijn hengel ipv de motor