95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

I.v.m. de feestdagen zijn onze showroom, klantenservice en Click & Collect gesloten t/m 1 januari. Orders worden wel verzonden.

Victron

Victron

Het brede aanbod van Victron Energy is voornamelijk populair in de maritieme markt. Victron Energy biedt stroomoplossingen van hoge kwaliteit. Een Victron acculader is verkrijgbaar uit diverse series. De compacte Victron acculaders vindt u in de Blue Power en Blue Smart serie. De Multiplus serie is zowel een acculader, zuivere sinus omvormer en omschakelautomaat in een. Dit multifunctionele apparaat zorgt voor het laden van uw accu's, evenals het omvormen van uw 220/230V apparaten naar 12V.

Naast een Victron acculader kunt u kiezen voor een Victron omvormer uit de Phoenix lijn. Deze zuivere sinus omvormers zijn efficiënt en bieden een veilige aansluiting voor uw waardevolle huishoudelijke apparatuur.

Ook heeft het merk Victron accu's in het assortiment. Victron accu's zijn van kwaliteit zeer goed en bieden vele functionaliteiten. Doordat Victron accu's zeer geschikt zijn om te verwerken in bijvoorbeeld setups met Victron omvormers, zijn Victron accu's zeer populair bij de technische mensen. Zo kunt u uw Victron setup compleet maken met keuze tussen lithium, gel en AGM Victron accu's.

Naast het verweken van uw Victron accu in een Victron setup kunt u de accu ook voor andere toepassingen gebruiken. Zo zijn er speciale Victron accu's voor uw caravanmover en kunt u een Victron accu gebruiken als extra stroomvoorziening in uw caravan, camper of boot.

Pagina
per pagina
142 producten
Pagina
per pagina
142 producten