Sevylor


Sevylor kano's zijn al decennia lang producent van stevige opblaasbare kano's. Sevylor kano's staan al sinds jaar en dag bekend om hun betrouwbare kwaliteit. Het merk staat dan ook hoog in het vaandel bij vele watersport- en outdoorliefhebbers.

Sevylor onderscheidt zich met zijn opblaasbare kano's door een zeer hoog niveau van afwerking en het gebruik van hoogwaardige materialen. Sevylor kano s hebben vaak luchtkamers in een stevige polyesterstof. De stof beschermt de luchtkamers tegen zonlicht en beschadigingen, terwijl de luchtkamers zijn gemaakt om te worden opgeblazen en vorm geven aan de kano. Door het gebruik van twee verschillende materialen voor de binnen- en de buitenzijde is de levensduur en de betrouwbaarheid van Sevylor kano's heel groot.

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

Van hoog naar laag sorteren

Met de Sevylor accessoires maakt u uw Sevylor rubberboot compleet. Onder de Sevylor accessoires vallen onder andere Sevylor peddels en de Sevylor motorsteun. De Sevylor peddels zijn speciaal gemaakt dat ze voor beginners, maar ook voor gevorderden goed bruikbaar zijn. In het assortiment zit onder andere de K-Perf 230 peddel en de Sevylor K-Pro 220 peddel. Iedere peddel heeft zo weer zijn eigen voordelen. De ene Sevylor peddel is licht in zijn gewicht en de andere heeft versterkte bladen. De accessoires van Sevylor zijn gemaakt van duurzame kwaliteitsmaterialen. Sevylor staat bekend om de goede kwaliteit, maar is wel betaalbaar voor iedereen.

Sevylor staat voor goede kwaliteit rubberboten voor een betaalbare prijs. Zo is het voor vrijwel iedereen mogelijk een Sevylor rubberboot te kopen. De kwaliteit van de boten is onder andere terug te zien in de luchtkamers. Sevylor boten hebben dubbele luchtkamers, waardoor ze goed bestand zijn tegen lekkage. Een Sevylor rubberboot is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo is de Sevylor Caravelle KK55 geschikt voor een volwassenen en een kind. Daarnaast is de Sevylor Super Caravelle XR116GTX-7 geschikt voor vier volwassenen. Met de buitenboordmotor steun van Sevylor is het zelfs mogelijk om van een Sevylor rubberboot een motorboot te maken. Een Sevylor rubberboot biedt u vele mogelijkheden voor een zeer schappelijke prijs.