95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

I.v.m. de feestdagen zijn onze showroom, klantenservice en Click & Collect gesloten t/m 1 januari. Orders worden wel verzonden.

Mastervolt

Mastervolt

Mastervolt is een Nederlands merk dat voornamelijk bekend is in de maritieme sector. Mastervolt richt zich op een betrouwbare stroomvoorziening met producten met een groot vermogensbereik. De Mastervolt Chargemaster serie is geschikt voor 12 volt accu's. Daarnaast zijn de Chargemaster modellen vanaf 25A in staat om tot wel drie accu's tegelijk op te laden met deze laadstroom. De Mastervolt Mass serie laadt 24 volt accu's. De Mass 15A tot en met 50A kunnen twee accu's tegelijk laden. Een Mastervolt acculader uit de Chargemaster en Mass serie zijn volledig geschikt om lithium accu's te laden. De Mastervolt Easycharge serie zijn compacte 12 en 24 volt acculaders en zijn IP68 waterdicht. Met deze IP68 certificering is deze Mastervolt acculader zeer weer, zout, trilling en schokbestendig.

Daarnaast levert het merk ook Mastervolt accu's. Mastervolt accu's zijn bekend in de accumarkt en bieden een goede kwaliteit. Mastervolt accu's zijn beschikbaar in lithium en AGM.

Geen producten gevonden voor deze selectie.