Klantenservice
94% van 100
9.4 / 10
Toon alle 1788 reviews
Zoeken

Het is momenteel wat drukker bij PostNL waardoor jouw pakket mogelijk wat langer onderweg is dan je gewend bent. Mocht het pakket op voorgemeld of gesorteerd blijven staan, raden wij aan om een aantal dagen te wachten.

Mastervolt

Mastervolt

Mastervolt is een Nederlands merk dat voornamelijk bekend is in de maritieme sector. Een Mastervolt acculader richt zich op een betrouwbare stroomvoorziening met producten met een groot vermogensbereik. De Mastervolt Chargemaster serie is geschikt voor 12 volt accu's. Daarnaast zijn de Chargemaster modellen vanaf 25A in staat om tot wel drie accu's tegelijk op te laden met deze laadstroom. De Mastervolt Mass serie laadt 24 volt accu's. De Mass 15A tot en met 50A kunnen twee accu's tegelijk laden. Een Mastervolt acculader uit de Chargemaster en Mass serie zijn volledig geschikt om lithium accu's te laden. De Mastervolt Easycharge serie zijn compacte 12- en 24 volt acculaders en zijn IP68 waterdicht. Met deze IP68 certificering is deze Mastervolt acculader zeer weer, zout, trilling en schokbestendig.

Daarnaast levert het merk ook Mastervolt accu's. Mastervolt accu's zijn bekend in de accumarkt en bieden een goede kwaliteit. Mastervolt accu's zijn beschikbaar in lithium en AGM en bieden de kleinere formaten aan. Zo kunt u Mastervolt semi-tractie accu's bijvoorbeeld gebruiken voor uw voerboot of uw caravanmover.

per pagina
9 producten
per pagina
9 producten