Kolibri


Kolibri boten zijn van Oekraïnse afkomst en hebben een onverslaanbare prijs/kwaliteit verhouding. Dit merk is al meer dan 5 jaar in Nederland gevestigd en wordt door watersporters en vissers geadoreerd om zijn betrouwbaarheid. Kolibri boten zijn erg praktisch ontworpen en daardoor vriendelijk in gebruik. De groene Kolibri boten worden door hun camouflagekleuren veel gebruikt voor het karpervissen.

Alle Kolibri boten kunnen worden voorzien van een elektrische buitenboordmotor. De "KM " series zijn voorzien van een stevige houten spiegel en zij kunnen ook worden voorzien van een zwaardere buitenboordmotor. De "KT" series beschikken standaard over een harde betonpex bodem, zodat u gemakkelijk in de boot kunt stappen, staan of zitten. een Kolibri rubberboot is een perfecte keuze wanneer u veel kwaliteit wilt voor uw geld.

Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 80

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 80

Van hoog naar laag sorteren

De Kolibri accessoires zijn speciaal ontworpen voor Kolibri boten. Er is onder andere een Kolibri Biminitop, waardoor u een dak boven uw hoofd creëert tijdens het varen. Deze biedt beschutting tegen wind en regen. Onder de Kolibri accessoires valt bijvoorbeeld ook de Kolibri Bow Bag. Deze boegtas zorgt voor extra opbergruimte in uw boot. Hier kunt u ook een Kolibri motorsteun vinden om van uw Kolibri rubberboot een motorboot te maken. Alle accessoires zijn van de kwaliteit die u van Kolibri gewend bent, tegen een goed betaalbare prijs.

Kolibri is een bedrijf uit Oekraïne en staat bekend om hun prijs/kwaliteit verhouding. Alle Kolibri rubberboten worden getoetst onder zware kwaliteitsnormen. Hierdoor is elke Kolibri rubberboot handgemaakt met robuuste materialen. Een kolibri rubberboot is al verkrijgbaar voor één persoon. Daarnaast zijn er ook Kolibri rubberboten verkrijgbaar voor vier personen. Naast het aantal personen heeft Kolibri gedacht aan uw bagage. Zo is er in elke boot ruimte voor uw bagage. Dit kan door het grote drijfvermogen en het stabiele ontwerp. Het gewicht van de Kolibri rubberboot ligt aan de bodem. Een Kolibri boot met een betonplex bodem is zwaarder dan een Kolibri rubberboot met een Airdeck. Zo is er voor iedereen een Kolibri rubberboot beschikbaar.