Amarew

Het Amarew assortiment bestaat uit fluistermotoren, elektrische buitenboordmotoren en acculaders.

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

22 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

22 producten

Van hoog naar laag sorteren

Amarew acculaders zijn de acculaders met de beste prijs/kwaliteit verhouding voor lithium acculaders binnen het assortiment. De Amarew acculaders zijn verkrijgbaar in een laadstroom van 4A, 8A en 15A en kunnen allen enkel 12V laden. De Amarew acculaders zijn voorzien van een strak design en laden uw accu automatisch op aan de hand van verschillende stappen. De Amarew acculaders beschikken allen over een memory functie, waardoor uw laatste laadmodus wordt onthouden. Hierdoor zijn de Amarew acculaders zeer geschikt voor inbouw.

Amarew beschikt over de voordeligste fluistermotoren en elektrische buitenboordmotoren op de markt. Maar dit gaat niet ten koste van de kwaliteit, zo zijn alle motoren van Amarew motoren geschikt voor zowel zoet- als zout water. Daarnaast is de Amarew AM serie voorzien van een accu-indicator, telescopische helmstok en verstelbare diepteverstelling. De Amarew AM serie beschikt over een zeer goede prijs-/ kwaliteitsverhouding en is hierdoor het perfecte instapmodel voor beginnende vaarders.

Daarnaast heeft Amarew ook elektrische buitenboordmotoren speciaal gemaakt voor professionals. De Amarew XM serie beschikt namelijk over een stalen design waardoor deze motoren tegen een stootje kunnen en erg lang mee gaan. Bovendien is de XM R serie voorzien van een gashendel waardoor u overal in de boot gas kunt geven en kunt terugnemen. Dit maakt de Amarew XM serie ook ideaal voor bijvoorbeeld sloepverhuur of professioneel gebruik.