95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

I.v.m. de feestdagen zijn onze showroom, klantenservice en Click & Collect gesloten t/m 1 januari. Orders worden wel verzonden.

Mariner 6 PK Langstaart Buitenboordmotor

1.649,-
Mariner 6 PK Langstaart Buitenboordmotor
Mariner 6 PK Langstaart Buitenboordmotor
1.649,-
Waardering:
100% of 100
Merk: Mariner
Product Usps
Leverbaar
Voor 15:00 besteld, vrijdag 23 februari bezorgd
Korte omschrijving

De Mariner 6 PK 4 takt langstaart buitenboordmotor is een voordelige, robuuste en krachtige motor van Mariner. Deze motor beschikt over een interne tank en een externe aansluiting.

 
Let op, bekijk een slimmmere keuze van 749,-
Plus- en minpunten
 • 6 PK stuwkracht
 • Betrouwbaar, robuust en krachtig
 • Gebruiksvriendelijk en eenvoudig te installeren
 • Weegt slechts 25kg
 • Minder duurzaam dan elektrische buitenboordmotoren
Aanbevolen bundel
=
1.676,-
1.659,24
Korting 16,76
Omschrijving

De Mariner 6 PK 4 takt langstaart buitenboordmotor is erg voordelig, robuust en krachtig. De Mariner 6 PK 4 takt langstaart is licht te starten, maar heeft toch een goed vermogen van 6PK. Perfect voor kleine motorboten die een aardige snelheid willen bereiken. De Mariner 6 PK 4 takt langstaart is gebouwd met lichte en duurzame materialen, terwijl hij wel stevig en gebruiksvriendelijk is. Mede hierdoor is de Mariner een van de meest populaire benzinemotoren.

Met deze Mariner buitenboordmotor 6PK is starten in een oogwenk gedaan, u kunt het zelfs met 1 hand doen. Door de manuele choke vormen koude starts geen belemmering meer. Het decompressiesysteem en de elektrische CDI-ontsteking zijn ingebouwd met als doel betrouwbare en onderhoudsvrije starts. Met de stuurknuppel reguleert u tevens de gasdosering door middel van de gasdraaihendel, wat het sturen aanzienlijk versimpelt. De stuurknuppel trilt niet mee door de vibratie van de motor, wat een goede feeling met de motor garandeert. Voor uw gemak is het checken van het oliepeil niet meer nodig. Zodra dit te laag wordt, wordt dat op de Mariner 6 PK 4 takt aangegeven met een optisch waarschuwingssysteem.

De cilinderinhoud (123cc) van de Mariner 6 PK 4 takt zorgt dat bij een middelhoog toerental het vereiste vermogen nog steeds wordt geleverd. Met een Mariner bent u telkens weer verzekerd van een soepele, rustige vaart zonder last van rookontwikkeling of geluidsoverlast. Het motorgeluid wordt gedempt door de lage schroefuitlaat, het lawaai van de motor wordt namelijk onder water uitgestoten. De Mariner 6PK 4takt is corrosiebestendig, waardoor hij nog langer mee gaat. Op de Mariner motor zitten 7 trimposities waarvan 1 speciaal bestaat om te varen in ondiep water. Hierdoor kan u langer doorvaren in laag water zonder beschadigingen op uw schroef. Daarnaast geeft het de motor meer stabiliteit in ondiep water. In deze buitenboordmotor zit een ingebouwde benzinetank voor 1,1L brandstof. U kunt echter ook een externe tank aansluiten. De Mariner 6 PK is helemaal gereed om te varen. U krijgt bij aanschaf van deze buitenboordmotor de olie, een dodemanskoord en noodgereedschap, inclusief reserve noodstartkoord, standaard bijgeleverd.

Specificaties

Merk en type: Mariner 6 PK
Vermogen 6PK
Werking: 4-Takt
Staartstuk: Langstaart
Startsysteem: Handmatig
Bediening: Stuurknuppel
Tank: Intern: 1,1L en externe aansluiting
Versnellingen: Vooruit, neutraal en achteruit
Dynamo: Optioneel
Ontsteking: Elektrisch (CDI)
Koelsysteem: Water gekoeld
Trimposities: 7
Aantal cilinders: 1
Max. toerental. 6000 toeren
Brandstof verbruik: -
Staartlengte: 50,8cm
Afmetingen: -
Gewicht: 25kg
Fabrieksgarantie: 5 jaar
Leveromvang: Een buitenboordmotor met dodemanskoord en noodgereedschap
Specificaties
Algemeen
Productnummer
10008584
Merk
Mariner
Klantenreviews
 1. Totaalscore
  100%

  Door Maartje

  Op

  Krachtig en voordelig
  Krachtig en voordelig
Bundel combinaties
=
1.676,-
1.659,24
Korting 16,76