95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

I.v.m. de feestdagen zijn onze showroom, klantenservice en Click & Collect gesloten t/m 1 januari. Orders worden wel verzonden.

Mariner 5 PK Kortstaart Buitenboordmotor

1.459,-
Mariner 5 PK Kortstaart Buitenboordmotor
Mariner 5 PK Kortstaart Buitenboordmotor
1.459,-
Merk: Mariner
Product Usps
Leverbaar
Voor 15:00 besteld, vrijdag 23 februari bezorgd
Korte omschrijving

De Mariner 5 PK 4 takt kortstaart is een compacte en gebruiksvriendelijke buitenboordmotor. Deze buitenboordmotor heeft een interne tank en een externe aansluiting.

 
Plus- en minpunten
  • 5 PK stuwkracht
  • Betrouwbaar, robuust en krachtig
  • Gebruiksvriendelijk en eenvoudig te installeren
  • Weegt slechts 25kg
  • Minder duurzaam dan elektrische buitenboordmotoren
Aanbevolen bundel
=
1.486,-
1.471,14
Korting 14,86
Omschrijving

De Mariner 5 PK 4 takt kortstaart buitenboordmotor is een uitstekende keuze voor vele motorboten. U kunt met de Mariner 5 PK 4 takt leuke tochtjes in de motorboot maken of meevaren wanneer de kinderen gaan zeilen. De Mariner 5 PK 4 takt is een handzame buitenboordmotor die vervaardigd is uit lichte en duurzame materialen. De Mariner 5 PK is stevig van bouw en heeft een focus op gebruiksvriendelijkheid. Mede hierdoor is deze 4 takt buitenboordmotor een erg populaire en duurzame keuze.

Met deze Mariner buitenboordmotor 5 PK is starten snel en simpel, u kunt dit doen met slechts 1 hand. Ook wanneer de motor koud is, want dat lost u zo op met de manuele choke. Het decompressiesysteem en de elektrische CDI-ontsteking zijn ingebouwd voor betrouwbare en onderhoudsvrije starts. Met de stuurknuppel van de Mariner 5 PK 4 takt kunt u tevens de dosering gas reguleren door de gasdraaihendel, deze koppeling maakt het varen een stuk aangenamer. De stuurknuppel is geïsoleerd tegen trillingen zodat u fijne interactie met de motor hebt en geen last krijgt van een vermoeide arm. Het oliepeil checken is voor uw gemak niet meer nodig. Zodra de oliedruk te laag wordt, ziet u dit via het optische waarschuwingssysteem van de Mariner 5 PK 4 takt.

Deze 5 PK Mariner heeft een cilinderinhoud van 123cc, genoeg om zelfs bij een middelhoog toerental het juiste vermogen te kunnen leveren. De Mariner 5 PK kortstaart buitenboordmotor verzekert u telkens weer van een soepele, rustige vaart zonder last van rook. Ook lawaai uit de motor zal uw vaarplezier niet belemmeren, de lage schroefuitlaat zorgt namelijk dat het motorgeluid onder het water wordt begraven. De Mariner 5 PK is tegen corrosie bestendig, wat zijn levensduur ten goede komt.

De Mariner 5 PK 4 takt heeft 7 trimposities zodat u altijd vaart met de juiste hoek. Op de Mariner 5 PK zit ook een positie die speciaal is bedoeld voor ondiep water. Hierdoor kan u verder doorvaren in afgelegen zones zonder uw schroef te beschadigen. Daarnaast krijgt de motor hiermee meer stabiliteit in het ondiepe water. De Mariner motor heeft een ingebouwde brandstoftank voor 1,1L benzine. Mocht u liever een externe tank aan willen sluiten, dan is dat mogelijk door de daarvoor bedoelde aansluiting op de motorkap. U krijgt bij aanschaf van Mariner buitenboordmotoren de olie, een dodemanskoord en noodgereedschap, inclusief reserve noodstartkoord, er gratis bij. Door de kwaliteit van de motor krijgt u maar liefst 5 jaar garantie . U kan dus jarenlang onbezorgd varen met uw Mariner buitenboordmotor.

Specificaties

Merk en type: Mariner 5 PK
Vermogen 5 PK
Werking: 4-Takt
Staartstuk: Kortstaart
Startsysteem: Handmatig
Bediening: Stuurknuppel
Tank: Intern: 1,1L en externe aansluiting
Versnellingen: Vooruit, neutraal en achteruit
Dynamo: Optioneel
Ontsteking: Elektrisch (CDI)
Koelsysteem: Water gekoeld
Trimposities: 7
Aantal cilinders: 1
Max. toerental. 5500 toeren
Brandstof verbruik: -
Staartlengte: 38,1cm
Afmetingen: -
Gewicht: 25kg
Fabrieksgarantie: 5 jaar
Leveromvang: Een buitenboordmotor met dodemanskoord en noodgereedschap
Specificaties
Algemeen
Productnummer
10008581
Merk
Mariner
Bundel combinaties
=
1.486,-
1.471,14
Korting 14,86