95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

I.v.m. de feestdagen zijn onze showroom, klantenservice en Click & Collect gesloten t/m 1 januari. Orders worden wel verzonden.

Mariner 4 PK Kortstaart Buitenboordmotor

1.169,-
Mariner 4 PK Kortstaart Buitenboordmotor
Mariner 4 PK Kortstaart Buitenboordmotor
1.169,-
Waardering:
80% of 100
Merk: Mariner
Product Usps
Leverbaar
Voor 15:00 besteld, vrijdag 23 februari bezorgd
Korte omschrijving

De Mariner 4 PK 4 takt kortstaart buitenboordmotor is een 4 takt benzine buitenboordmotor. Deze buitenboordmotor heeft een interne tank en een externe aansluiting.

 
Let op, bekijk een slimmmere keuze van 749,-
Plus- en minpunten
 • 4 PK stuwkracht
 • Betrouwbaar, robuust en krachtig
 • Gebruiksvriendelijk en eenvoudig te installeren
 • Weegt slechts 25kg
 • Minder duurzaam dan elektrische buitenboordmotoren
Aanbevolen bundel
=
1.196,-
1.184,04
Korting 11,96
Omschrijving

De Mariner 4 PK 4 takt kortstaart buitenboordmotor is een compacte buitenboordmotor. De Mariner 4 PK 4 takt is erg robuust, gebruiksvriendelijk en geschikt voor vele doeleinden. Zo is de Mariner 4 PK 4 takt geschikt voor motorboten of kleine zeilboten. Hierdoor kunt u gezellig samen met vrienden of familie een dagje varen of zeilen! De Mariner 4 PK 4 takt neemt weinig ruimte in en is gemaakt van lichte en duurzame materialen. Dit maakt de Mariner 4 PK 4 takt echter niet minder stevig en hij blijft erg vriendelijk in gebruik.

De Mariner buitenboordmotor 4PK kunt u moeiteloos starten met slechts 1 hand. Ook wanneer de motor koud is, dit verhelpt u namelijk met de manuele choke. Door het decompressiesysteem en de elektrische CDI-ontsteking heeft u altijd betrouwbare en onderhoudsvrije starts. Op de stuurknuppel zit een gasdraaihendel die het varen veraangenaamd. Hij is geïsoleerd tegen vibratie zodat u een fijne interactie heeft met de motor. Het oliepeil checken is voor u ook makkelijk gemaakt. U hoeft het niet iedere keer zelf te controleren, zodra het te laag dreigt te worden, krijgt u dit door via het optische waarschuwingssysteem van de 4 PK Mariner 4 takt .

Deze Mariner 4 PK kortstaart buitenboordmotor heeft een grote cilinderinhoud van 123cc, waardoor hij zelfs bij een middelhoog toerental nog steeds het juiste vermogen kan leveren. Schaft u de Mariner 4 PK aan, dan verzekert u zichzelf van een soepele, rustige vaart zonder rookuitstoot. U heeft geen last van motorgeluid, de lage schroefuitlaat begraaft namelijk het lawaai onder water. De buitenboordmotor is ook beschermd tegen corrosie, wat zijn levensduur aanzienlijk verlengt.

De Mariner 4 PK 4 takt heeft 7 trimposities waarin u hem kan verstellen. Een daarvan is speciaal gemaakt om in ondiep water door te kunnen varen. Hierdoor kunt u verder doorvaren in afgelegen gebieden en heeft de motor meer stabiliteit in ondiep water. De Mariner 4 PK langstaart heeft een ingebouwde brandstoftank met een inhoud van 1,1L. Dat is niet het enige, want op de Mariner 4 PK zit ook een aansluiting voor het geval u een externe tank wilt aansluiten. De Mariner buitenboordmotor is klaar om het water op te gaan bij ophalen. Zo krijgt u bij deze buitenboordmotor een dodemanskoord en noodgereedschap, inclusief een reserve noodstartkoord geleverd. De Mariner 4 PK is erg betrouwbaar u maar liefst 5 jaar garantie heeft. U heeft met deze Mariner motor dus jarenlang onbezorgd vaargenot.

Specificaties

Merk en type: Mariner 4 PK
Vermogen 4PK
Werking: 4-Takt
Staartstuk: Kortstaart
Startsysteem: Handmatig
Bediening: Stuurknuppel
Tank: Intern: 1,1L en externe aansluiting
Versnellingen: Vooruit, neutraal en achteruit
Dynamo: Optioneel
Ontsteking: Elektrisch (CDI)
Koelsysteem: Water gekoeld
Trimposities: 7
Aantal cilinders: 1
Max. toerental. 5500 toeren
Brandstof verbruik: -
Staartlengte: 38,1cm
Afmetingen: -
Gewicht: 25kg
Fabrieksgarantie: 5 jaar
Leveromvang: Een buitenboordmotor met dodemanskoord en noodgereedschap
Specificaties
Algemeen
Productnummer
10008579
Merk
Mariner
Klantenreviews
 1. Totaalscore
  80%

  Door Reggie

  Op

  Prima motor
  Mooie degelijke 4pk motor van Mariner voor op onze rubberbijboot. Niet te zwaar en voldoende pk's om vlot te kunnen varen (ook nog zonder vaarbewijs). Kortom voldoet volledig aan de verwachting.
Bundel combinaties
=
1.196,-
1.184,04
Korting 11,96