95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

I.v.m. de feestdagen zijn onze showroom, klantenservice en Click & Collect gesloten t/m 1 januari. Orders worden wel verzonden.

Mariner 3.5 PK Kortstaart Buitenboordmotor

999,-
Mariner 3.5 PK Kortstaart Buitenboordmotor
Mariner 3.5 PK Kortstaart Buitenboordmotor
999,-
Merk: Mariner
Product Usps
Leverbaar
Voor 15:00 besteld, vrijdag 23 februari bezorgd
Korte omschrijving

De Mariner 3.5 PK kortstaart buitenboordmotor is lichtgewicht en een voordelige keuze. Deze 4-taktmotor van 3,5PK heeft een groot aantal trimstanden en een interne tank.

 
Plus- en minpunten
  • 3.5 PK stuwkracht
  • Betrouwbaar, robuust en krachtig
  • Gebruiksvriendelijk en eenvoudig te installeren
  • Weegt slechts 17kg
  • Minder duurzaam dan elektrische buitenboordmotoren
Omschrijving

De Mariner 3.5 PK buitenboordmotor is erg compact en is gemaakt van lichte en duurzame materialen. De kleine afmetingen van deze Mariner 3.5 PK maken hem er niet minder robuust en krachtig. Zo kunt u met de Mariner 3.5 PK snel versnellen op het water en gaat de buitenboordmotor zeer lang mee. De Mariner 3.5 PK is geschikt voor kleine motorboten, ga er dus mee vissen of geniet ervan met het hele gezin!

De Mariner 3.5 PK 4 takt kunt u gemakkelijk met 1 hand starten. De manuele choke zorgt ervoor dat u zelfs met een koude motor vlot kan starten. De elektrische CDI-ontsteking in combinatie met het decompressiesysteem verzekeren u van betrouwbare, vlotte en onderhoudsvrije starts. De gebruiksvriendelijkheid van de Mariner 3.5 PK kortstaart buitenboordmotor komt onder andere door de handige gasdraaihendel op de helmstok. Deze is tegen vibratie geïsoleerd, waardoor u een perfecte feeling met de motor hebt en geen last krijgt van een lamme hand. U hoeft niet zelf te checken of het oliepeil nog in orde is. Zodra dit te laag wordt, geeft het visuele waarschuwingssysteem van de buitenboordmotor dat meteen aan.

De Mariner 3.5 PK kortstaart motor heeft een grote cilinderinhoud van 85cc, waardoor het vereiste vermogen zelfs bij middelhoge toerentallen wordt geleverd. Deze 4-takt buitenboordmotor vaart stil, soepel en is rookvrij. Daarnaast is de Mariner buitenboordmotor beschermd tegen corrosie voor een langere levensduur. De Mariner 3.5 PK kunt u in 5 verschillende posities trimmen. Door dit systeem kunt u zelfs ver afgelegen zones bereiken, de buitenboordmotor heeft namelijk ook een aandrijving voor ondiep vaarwater. De Mariner 3.5 PK heeft een ingebouwde brandstoftank met een inhoud van 0,95L. Door de voorname kwaliteit van de Mariner motor, is dat ze maar liefst 5 jaar garantie bieden op uw aankoop. U hebt met de buitenboordmotoren van Mariner dus jarenlang onbezorgd vaarplezier.

Specificaties

Merk en type: Mariner 3.5 PK
Vermogen 3.5PK
Werking: 4-Takt
Staartstuk: Kortstaart
Startsysteem: Handmatig
Bediening: Stuurknuppel
Tank: Intern: 0,95L
Versnellingen: Vooruit en neutraal
Dynamo: Nee
Ontsteking: Elektrisch (CDI)
Koelsysteem: Water gekoeld
Trimposities: 5
Aantal cilinders: 2
Max. toerental. 6000 toeren
Brandstof verbruik: -
Staartlengte: 38,1cm
Afmetingen: -
Gewicht: 17kg
Fabrieksgarantie: 5 jaar
Leveromvang: Een buitenboordmotor met dodemanskoord en noodgereedschap
Specificaties
Algemeen
Productnummer
10008576
Merk
Mariner