95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

I.v.m. de feestdagen zijn onze showroom, klantenservice en Click & Collect gesloten t/m 1 januari. Orders worden wel verzonden.

Mariner 15 PK Kortstaart Buitenboordmotor

3.499,-
Mariner 15 PK Kortstaart Buitenboordmotor
Mariner 15 PK Kortstaart Buitenboordmotor
3.499,-
Merk: Mariner
Product Usps
Leverbaar
Voor 15:00 besteld, vrijdag 23 februari bezorgd
Korte omschrijving

De Mariner 15 PK kortstaart buitenboordmotor is een 4 takt benzinemotor. Deze gebruiksvriendelijke buitenboordmotor heeft een interne tank en een externe aansluiting.

 
Plus- en minpunten
  • 15 PK stuwkracht
  • Betrouwbaar, robuust en krachtig
  • Gebruiksvriendelijk en eenvoudig te installeren
  • Weegt slechts 45kg
  • Minder duurzaam dan elektrische buitenboordmotoren
Omschrijving

De Mariner 15 PK 4 takt kortstaart buitenboordmotor is een compacte en gebruiksvriendelijke buitenboordmotor. De Mariner 15 PK is erg robuust en geschikt voor vele doeleinden op het water. Zo is de Mariner 15 PK geschikt voor gebruikt met motorboten of kleine zeilboten. Hierdoor kunt u gezellig samen met vrienden of familie een dagje varen of zeilen of flink gas geven! De Mariner 15 PK 4 is een erg compacte motor en is gemaakt van lichte en duurzame materialen. Dit maakt de Mariner 15 PK 4 takt een zeer populaire buitenboordmotor.

De Mariner buitenboordmotor 15PK kunt u moeiteloos in een handomdraai starten. Zelfs als de motor koud is, is dit geen probleem. In koude omstandigheden verhelpt u dit namelijk met de manuele choke. Ook beschikt de Mariner 15 PK over een decompressiesysteem en elektrische CDI-ontsteking zodat u altijd betrouwbare en onderhoudsvrije starts ervaart. Op de stuurknuppel zit een gasdraaihendel die het varen ook erg aangenaam maakt. Deze helmstok is volledig geïsoleerd tegen vibratie zodat uw arm niet moe wordt tijdens het varen. Het oliepeil checken is voor u ook makkelijk gemaakt. Zodra het oliepeil te laag dreigt te worden, krijgt u dit door via het optische waarschuwingssysteem van de 15 PK Mariner.

Deze Mariner 15 PK kortstaart buitenboordmotor kan zelfs bij een middelhoog toerental nog steeds het juiste vermogen kan leveren. Dit komt door de cilinderinhoud van 123cc. Met de Mariner 15 PK verzekert u zichzelf van een soepele, rustige vaart zonder rookuitstoot. U heeft geen last van motorgeluid dankzij de lage schroefuitlaat en hierdoor kunt u ook comfortabel gesprekken voeren tijdens het varen. De buitenboordmotor is tevens beschermd tegen corrosie, wat de motor zeer duurzaam maakt. Mede hierdoor heeft u maar liefst 5 jaar garantie en dus jarenlang onbezorgd vaargenot.

De Mariner 15 PK is voorzien van wel 7 verschillende trimposities. Eén van deze trimposities is speciaal gemaakt om door ondiep water te varen. Hierdoor kunt u zorgeloos varen in afgelegen gebieden en heeft de motor meer stabiliteit in ondiep water. De Mariner 15 PK beschikt over een ingebouwde brandstoftank met een inhoud van 12L. Dit is genoeg om een dagje te gaan varen. De Mariner 15 PK is klaar om het water op te gaan bij ophalen. Zo krijgt u bij deze buitenboordmotor een dodemanskoord en noodgereedschap, inclusief een reserve noodstartkoord geleverd.

Specificaties

Merk en type: Mariner 15 PK
Vermogen 15 PK
Werking: 4-Takt
Staartstuk: Kortstaart
Startsysteem: Handmatig
Bediening: Stuurknuppel
Tank: Intern: 12L
Versnellingen: Vooruit en neutraal
Dynamo: Nee
Ontsteking: Elektrisch (CDI)
Koelsysteem: Water gekoeld
Aantal cilinders: 1
Max. toerental. 6200 toeren
Brandstof verbruik: -
Staartlengte: 38,1cm
Afmetingen: -
Gewicht: 45kg
Fabrieksgarantie: 5 jaar
Leveromvang: Een buitenboordmotor met dodemanskoord en noodgereedschap
Specificaties
Algemeen
Productnummer
10013206
Merk
Mariner