Inbouwmarifoons


Al onze inbouw marifoons beschikken zowel over Atis als klasse D DSC. U kunt met de ingebouwde marifoon dus varen op zee en binnenwateren. Om deze klasse marifoons te bedienen, heeft u een Marcom-B certificaat nodig als u gebruik wilt maken van de DSC-functie. Als u geen Marcom-B heeft, zet u deze functie gewoon uit.

Vaste marifoons hebben enkele voordelen tegenover handmarifoons. Zo hebben ze een groter zendvermogen (25W), een betere audio-output en een stuk meer prettige functionaliteiten. Ons aanbod in inbouw marifoons is zeer breed; van zeer betaalbare instapmodellen tot onzichtbare blackbox marifoons met veel opties.

Inbouw marifoons hebben een aparte accu nodig, maar staan via NMEA in verbinding met de rest van de boordapparatuur. Zo sluit u bijvoorbeeld een externe GPS- of AIS-ontvanger aan, of creëert extra marifoonstations aan boord met losse handsets.

Sinds 1 januari 2023 zijn de frequenties op alle marifonen aangepast. Dit heeft gevolgen voor het gebruik van de marifonen. Let op: Alle marifonen zullen moeten worden her-geprogrammeerd. Helaas is dit (nog) niet mogelijk bij ons. Bent u woonachtend in België? Dan is het volgens de regelwetgeving niet toegestaan om bij ons uw marifonen te gebruiken.

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren