95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2440 reviews
Zoeken

Handmarifoons met GPS

Handmarifoons met GPS

Onze Handmarifoons met GPS beschikken over Atis, DSC en GPS. Hiermee kunt u dus niet alleen de binnenwateren, maar ook de kustwateren op! Voor deze handmarifoons met klasse D DSC heeft u uw Marcom-B nodig als u de DSC-functie wilt gebruiken. U kunt deze functie ook gewoon uitschakelen als u geen Marcom-B heeft. Gebruik deze marifoons met GPS zelfstandig, of als tweede marifoon.

Handmarifoons met GPS beschikken over een MOB-functie, waardoor ze precies de locatie opslaan waar de man overboord is geslagen. Dit vergroot de veiligheid aan boord. Alle handheld marifoons komen met een riemclip, accu en lader.

Maak een afgewogen keuze voor de juiste marifoon door te letten op extra functionaliteiten, het zendvermogen, accuduur en NMEA-koppeling.

Vanaf 1 januari 2024 mogen bepaalde kanalen op marifoons niet meer worden gebruikt in Nederland. Dit heeft gevolgen voor het gebruik van de marifoon. Let op: Alle marifoons moeten worden her-geprogrammeerd. Helaas is dit (nog) niet mogelijk bij ons. Bent u woonachtig in België? Dan is het sinds 1 januari 2023 niet toegestaan om de gewijzigde kanalen te gebruiken.

per pagina
2 producten
Cobra HH 600 Handmarifoon
Waardering:
81% of 100
Special Price 219,- Regular Price 299,-
Standard Horizon HX-890E Handmarifoon
Waardering:
100% of 100
259,-
per pagina
2 producten