95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Luchtslang koppelstuk Bajonet (verstelbaar)

 • Koop 2 voor 10,67 per stuk en bespaar 3%
 • Koop 3 voor 10,56 per stuk en bespaar 4%
 • Koop 5 voor 10,45 per stuk en bespaar 5%
11,-
Luchtslang koppelstuk Bajonet (verstelbaar)
Luchtslang koppelstuk Bajonet (verstelbaar)
11,-
Waardering:
100% of 100
Merk: Bootman
Product Usps
Op voorraad
Voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
Korte omschrijving

Universele luchtslang adapter, voor het aansluiten van veel soorten rubberboten op een luchtpomp. Door de ringen te verwijderen wordt de fitting op maat gemaakt.

 
Omschrijving

Universele luchtslang bajonet adapter voor het aansluiten een luchtpomp op veel soorten rubberbootventielen met bajonetaanslutiing. Door de ringen te verwijderen wordt de fitting op maat gemaakt zodat de adapter dieper of minder diep het ventiel in kan worden geschroefd. De adapter is universeel en daardoor geschikt voor veel ventielen, maar biedt geen pasgarantie.

Specificaties
Algemeen
Productnummer
05-20300182
Merk
Bootman
Bijlage
Klantenreviews
 1. Totaalscore
  100%

  Door Dennis

  Op

  Koppel stuk past perfect
  Juiste koppelstuk die perfect past en niet lekt. Het zou helemaal mooi zijn als er ook nog een koordje aan zit zodat je dit koppel stukje ergens aan vast kan maken om niet kwijt te raken.
 2. Totaalscore
  100%

  Door Dirk

  Op

  Past goed
  Goed en doordacht ontwerp. Door verplaatsen of wegnemen van een of meerdere rubber ring(en) past dit op quasi op elke ventiel. Correcte prijs. Dit is eigenlijk een product die standaard op elke luchtpomp voor een opblaasbare boot zou moeten zitten.
 3. Totaalscore
  100%

  Door Michelle

  Op

  Doet zijn werk
  Het koppelstuk werkt goed. En het past goed op de INTEX elektrische pomp. Het maakt het opblazen van de kajak is een makkie. Simpel in het gebruik.
  Het is heel praktisch in het gebruik.
 4. Totaalscore
  100%

  Door John

  Op

  Goed koppelstuk bajonet
  De gekleurde ringen van de bajonet kunnen eventueel aangepast worden, door een van de ringen te verwijderen. Makkelijk te bevestigen op de luchtpomp. Werkt prima. Is een goed koppelstuk.
 5. Totaalscore
  100%

  Door Steven V.

  Op

  gemakkelijke tool in combinatie met persluchtpistool
  Sub opgeblazen met persluchtcompressor, maar was moeizaam, toe dit tussenstuk aangschaft gaat perfect nu, ook omwille datber adapter bijzitten van kleine naar grote diameter