Gewild

Solarfam 12V 40AH Lithium Accu

De Solarfam lithium accu 12V 40AH is licht van gewicht en daardoor gemakkelijk te vervoeren. Dankzij de bluetooth app kunt u het accuverbruik van de lithium accu zorgeloos monitoren.

Productnummer
10010014
 369,00
NIET LEVERBAAR
Klik hier om het product te bezichtigen

 • 30 dagen retourneren
 • Klantenservice van 09:00-19:00 uur
 • Afhalen tot 21:00 uur
 • Goed-Geregeld-Palletservice©
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

 • Voordeligste lithium accu op de markt
 • Voor onder andere uw elektromotor of caravan mover
 • Licht van gewicht en daardoor makkelijk te vervoeren
 • Monitor zorgeloos uw accuverbruik via de bluetooth app
 • Lithium is duurder dan AGM, gel en lood

Aanbevolen bundels

 • Solarfam 12V 40AH + Accubak

  X1
  Solarfam 12V 40AH Lithium Accu
  +
  X1
  Accubak Elektrisch varen 50A

   452,00  443,86

  1.8% korting op alles.

  Pak  8,14 voordeel met deze bundel.

  NIET LEVERBAAR

Omschrijving

De Solarfam lithium accu 12V 40AH is geschikt voor onder andere uw elektromotor of caravan mover. Zo kunt u met de Solarfam lithium accu 12V 40AH bijvoorbeeld een dagje varen met uw elektromotor of voor uw caravan mover van stroom voorzien. De Solarfam lithium accu 12V 40AH is compacter en lichter dan andere soorten accu's door de lithium technologie. Door de lithium technologie is de accu vele malen lichter dan een AGM accu, gelaccu of loodaccu. Hierdoor is de accu makkelijk te vervoeren.

De Solarfam 12V 40AH lithium accu is volledig afgesloten en onderhoudsvrij. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over de lithium 40AH accu als u deze een tijdje niet gebruikt. U kunt de lithium accu namelijk volledig opgeladen wegzetten. Dit is bijvoorbeeld bij een loodaccu niet mogelijk. Een loodaccu moet u regelmatig ontladen en opladen voor de duurzaamheid. Door de lithium technologie kunt u de Solarfam accu tot 95% ontladen. Hierdoor kunt u de volle amperage gebruiken in tegenstelling tot bij een loodaccu. Zo kunt u een loodaccu van 105AH maar ontladen tot ca. 65AH. De accu is voorzien van bouten die kunnen functioneren als accuklemmen bij het monteren van kabelogen. Voor het lithium segment heeft de Solarfam 12V 40AH lithium de voordeligste prijs, maar heeft een hoge kwaliteit. De Solarfam 12V 40AH lithium accu is getest onder extreme omstandigheden met de Bootman test. Tijdens deze test is de lithium accu getest onder de volgende omstandigheden: Hitte, kou en waterdichtheid. Zo is de accu bijvoorbeeld verhit tot 57 graden Celsius. Na de test bleef de accu optimaal functioneren. De Solarfam lithium accu heeft een garantie van 5 jaar.

De Solarfam 12V 40AH lithium accu beschikt over een bluetooth functie. U kunt de Solarfam app (alleen beschikbaar voor Android) downloaden om zo gemakkelijk uw accu te monitoren. Via de Solarfam app kunt u onder andere het verbruik en de temperatuur van uw accu inzichtelijk krijgen. Zo staat u nooit voor verassingen tijdens bijvoorbeeld een dagje varen. De BMS (Batterijmanagementsysteem) beschermt de accu tegen: over-ontladen, overladen, overspanning en een te hoge temperatuur.

Tips van onze eigen accu-specialist: Wilt u de accu voor een langere tijd opbergen? Zorg er dan voor dat de accu volledig is opgeladen. Een deels- of volledig ontladen accu voor een langere tijd wegzetten, is namelijk schadelijk en gevaarlijk. Bij deze accu heeft u geen accuklemmen nodig, dankzij de meegeleverde bouten.

Specificaties

Merk en type: Solarfam 12V 40AH Lithium Accu
Type accu: Lithium accu
Geschikt voor: Langdurig gebruik en diep ontladen
Accucapaciteit: 40 AH
Accuspanning: 12V
Afmetingen: 19,9 x 15,1 x 17 cm
Gewicht: 5,5KG
Garantie: 5 jaar

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Solarfam 12V 40AH Lithium Accu
Uw waardering

Bijlagen

Producthandleiding (272.54 kB)