Uw bestelling kan één werkdag later bezorgd worden dan normaal. Uw bestelling wordt net zo snel verwerkt als altijd, en ook onze klantenservice staat voor u klaar. Lees alles
Gewild

Solarfam 12V 20AH Lithium Accu

Waardering:
100% of 100

De Solarfam 12V lithium 20AH accu is licht van gewicht en daardoor gemakkelijk te vervoeren. Dankzij de bluetooth app kunt u het accuverbruik van de lithium accu zorgeloos monitoren.

Productnummer
10010013
 189,00
NIET LEVERBAAR
Klik hier om het product te bezichtigen

 • 30 dagen retourneren
 • Klantenservice van 09:00-19:00 uur
 • Afhalen tot 21:00 uur
 • Goed-Geregeld-Palletservice©
Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

 • Voordeligste lithium accu op de markt
 • Voor onder andere uw elektromotor of caravan mover
 • Licht van gewicht en daardoor makkelijk te vervoeren
 • Monitor zorgeloos uw accuverbruik via de bluetooth app
 • Lithium is duurder dan AGM, gel en lood

Aanbevolen bundels

 • Solarfam 12V 20AH + Accubak

  X1
  Solarfam 12V 20AH Lithium Accu
  +
  X1
  Accubak Elektrisch varen 50A

   272,00  266,83

  1.9% korting op alles.

  Pak  5,17 voordeel met deze bundel.

  NIET LEVERBAAR

 • Solarfam 12V 20AH + Acculader

  X1
  Solarfam 12V 20AH Lithium Accu
  +
  X1
  Tecmate Optimate Lithium 4S 5A Acculader

   288,95  283,46

  1.9% korting op alles.

  Pak  5,49 voordeel met deze bundel.

  NIET LEVERBAAR

Omschrijving

De Solarfam 12V lithium 20AH accu is zeer geschikt voor onder andere uw elektromotor of caravan mover. Zo kunt u met de Solarfam 12V lithium 20AH accu een dagje gaan varen met uw elektromotor of gemakkelijk uw caravan op de juiste plek zetten met een caravan mover. De Solarfam lithium accu 12V 20AH is lichter en compacter dan elke andere soort accu, dankzij de lithium technologie. De Solarfam lithium accu 12V 20AH weegt namelijk vele malen minder dan een lood, AGM en gel accu. Hierdoor is de accu makkelijk te vervoeren.

De Solarfam 12V 20AH lithium accu is volledig afgesloten en onderhoudsvrij. Doordat de accu onderhoudsvrij is, hoeft u in tegenstelling tot een loodaccu, geen onderhoud te plegen wanneer u de accu buiten het zomerseizoen niet gebruikt. Een loodaccu moet u namelijk regelmatig ontladen en opladen voor de duurzaamheid. Een ander groot voordeel is dat dankzij de lithium technologie, u de Solarfam accu tot 95% kunt ontladen. Hierdoor kunt u bijna de volledige accucapaciteit benutten in tegenstelling tot andere soorten accu's. Zo kunt u een loodaccu van 105AH maar ontladen tot ca. 65AH. De accu is voorzien van bouten die kunnen functioneren als accuklemmen bij het monteren van kabelogen. De Solarfam 12V 20AH is de voordeligste lithium accu in haar segment, terwijl de kwaliteit vergelijkbaar is met andere merken lithium accu's. De Solarfam 12V 20AH lithium accu is getest onder extreme omstandigheden met de Bootman test. Tijdens deze test is de lithium accu getest onder de volgende omstandigheden: Hitte, kou en waterdichtheid. Zo is de accu bijvoorbeeld verhit tot 57 graden celsius. Na de test bleef de accu optimaal functioneren. De Solarfam lithium accu heeft een garantie van 5 jaar.

De Solarfam 12V 20AH lithium accu beschikt over een bluetooth functie. U kunt de Solarfam app (alleen beschikbaar voor Android) downloaden om zo gemakkelijk uw accustatus te monitoren. Via de Solarfam app kunt u onder andere het verbruik en de temperatuur van uw accu zien. Zo heeft u volledige controle over uw accu en komt u nooit voor vervelende verassingen te staan tijdens het gebruik. De BMS-functie (Batterijmanagementsysteem) beschermt de accu tegen: over-ontladen, overspanning, te hoge temperatuur en overladen.

Tips van onze eigen accu-specialist: Wilt u de accu voor een langere tijd opbergen? Zorg er dan voor dat de accu volledig is opgeladen. Een deels- of volledig ontladen accu voor een langere tijd wegzetten, is namelijk schadelijk en gevaarlijk. Bij deze accu heeft u geen accuklemmen nodig, dankzij de meegeleverde bouten.

Specificaties

Merk en type: Solarfam 12V 20AH Lithium Accu
Type accu: Lithium accu
Geschikt voor: Langdurig gebruik en diep ontladen
Accucapaciteit: 20 AH
Accuspanning: 12V
Afmetingen: 18,1 x 7,6 x 15,9 cm
Gewicht:: 2,8KG
Garantie: 5 jaar

Reviews 1

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Solarfam 12V 20AH Lithium Accu
Uw waardering

Bijlagen

Producthandleiding (272.54 kB)