95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

I.v.m. de feestdagen zijn onze showroom, klantenservice en Click & Collect gesloten t/m 1 januari. Orders worden wel verzonden.

Kolibri KM-380CM Sea Cat catamaran

1.309,-
Merk: Kolibri
640KG Draagvermogen Gemaakt van 5-Laags PVC Met 3 jaar fabrieksgarantie
Product Usps
NIET LEVERBAAR
Korte omschrijving

De Kolibri KM-380CM catamaran is een rubberboot bestemd voor 6 personen. De opblaasbare catamaran is ideaal voor harde wind, hoge golven en hoge snelheden.

 
Plus- en minpunten
  • Unieke opblaasbare catamaran
  • Ideaal voor hoge golven en hoge snelheden
  • Voorzien van 5 verschillende luchtkamers
  • Geschikt voor 6 personen
  • Dit model wordt geleverd met een lichtgrijze airdeck
Omschrijving

Deze Kolibri KM-380CM catamaran is een opblaasbare catamaran en is geschikt voor zes personen. De Kolibri KM-380CM is ideaal voor het varen op hoge snelheden en moeilijke weersomstandigheden. Zo is deze catamaran van Kolibri beschermd tegen harde wind en hoge golven. Hierdoor is de Kolibri KM-380CM catamaran geschikt om te gebruiken op verschillende wateren zoals meren, kanalen en de open zee. De Kolibri KM-380CM catamaran is dankzij zijn open voorkant een unieke boot die bij hoge snelheden over het water glijdt.

De Kolibri KM-380CM catamaran is licht van gewicht. Deze boot weegt namelijk maar 51KG. Ondanks zijn lichte gewicht heeft deze catamaran een draagvermogen van 640 kg en is deze boot geschikt voor zes personen. Dit maakt de Kolibri KM-380CM catamaran ideaal om een dagje het water te trotseren met uw familie of vrienden. De Kolibri KM-380CM catamaran is zeer stevig en stabiel. Dit heeft de Kolibri KM-380CM catamaran te danken aan zijn formaat. Deze catamaran is namelijk 380cm lang en 185cm breed. Tevens is deze boot voorzien van 5 individuele luchtkamers. Hierdoor zou u bij een ongehoopt pechgeval altijd veilig naar de kant kunnen varen. Dit maakt de Kolibri KM-380CM catamaran een veilige en betrouwbare boot

De Kolibri KM-380CM catamaran is voorzien van een stevige spiegel gemaakt van hoogwaardig, vochtbestendig gelamineerd multiplex. U kunt een buitenboordmotor tot 20PK monteren op deze spiegel. Een motor van 15 PK wordt echter geadviseerd. Tevens is de Kolibri KM-380CM catamaran voorzien van een geïntegreerde stootrand, een airdeck vloer, twee stevige handvatten, een sleepoog, geïntegreerde roeidollen en een relinglijn rondom. Verder wordt deze catamaran standaard compleet geleverd met roeispanen, bank, pomp, hogedrukpomp voor het luchtdek en een reparatieset.

De Kolibri KM-380CM catamaran is gemaakt van sterk en snijvast Five-Ply PVC met een dichtheid van 1100 g/m². Five-Ply PVC bestaat uit 5 lagen PVC waarvan de middelste laag speciaal ontwikkeld is en bestaat uit een gewoven polyester-achtige structuur die in hoge mate bestand is tegen doorboring en sneden. Tevens is dit materiaal getest onder alle mogelijke weersomstandigheden, UV licht, zoutwater, brandstof en olie, en bij alle mogelijke temperaturen tussen -30°C en +60°C. Dit maakt de Kolibri KM-380CM catamaran een duurzame boot.

Specificaties
Algemeen
Productnummer
10013795
Merk
Kolibri
Productnaam
KM-380CM
Kleur
Grijs
Geschikt voor
Recreatief
Aantal personen
6
Draagvermogen (kg)
640
Lengte
380
Afmetingen
380 x 185
Maximaal motorvermogen
20PK
Aanbevolen vermogen buitenboordmotor
15PK
Aanbevolen vermogen fluistermotor
15PK
Drijverdikte (cm)
49
Materiaal
5-Laags PVC
Vloertype
Airdeck bodem
Aantal luchtkamers
5
Aantal handvatten
10
V-bodem
Nee
Davitsringen
Nee
Overdrukventiel
Ja
Zelflozer
Nee
Zitting
Ja
Peddels
Ja
Pomp
Ja
Draagtas
Nee
Handgrepen
Ja
Gewicht (kg)
51
Opbergvolume
120x60x30
Fabrieksgarantie
3 jaar