95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Kajak & kano peddels

Kajak & kano peddels

Of je nu een rustige kanovaarder bent die van de schoonheid van de natuur geniet, of een avontuurlijke kajakker die de adrenaline opzoekt in de stroomversnellingen, de juiste peddel is essentieel voor een geweldige ervaring. Ontdek hier al onze kajak- en kanopeddels.

per pagina
6 producten
Aqua Marina Kano Peddel
Waardering:
100% of 100
41,56
Aqua Marina Aluminium Kajak Peddel
Waardering:
97% of 100
42,95
Hydro Force Aluminium Peddels
Waardering:
100% of 100
17,99
Aqua Marina Carbon Kajak Peddel
Special Price 99,- Regular Price 199,-
per pagina
6 producten
Kajak & kano peddels

Het verschil tussen kajakpeddels en kanopeddels

Voor het kajakken en kanoën zijn er diverse soorten peddels beschikbaar, elk ontworpen voor een specifieke activiteit. Kajakpeddels hebben vaak een blad aan elke uiteinde, waardoor ze ideaal zijn voor stroomversnellingen en wendbaarheid. Kanopeddels hebben aan één uiteinde een blad en bieden uitstekende controle tijdens rustige tochten. Uiteraard kunnen kanopeddels ook in een kajak worden gebruikt en vice versa. Bedenk hoe jij je kano of kajak gaat gebruiken, zodat je de juiste keuze kunt maken voor jouw avontuur.

Materialen

De materialen waarvan kano en kajak peddels zijn gemaakt variëren van aluminium tot hout, glasvezel en carbon. Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen om te overwegen. Aluminium peddels zijn duurzaam en betaalbaar, terwijl carbon kajakpeddels licht en stijf zijn, waardoor je armen minder snel vermoeid raken tijdens lange tochten.

kajak peddel

Lengte van kano en kajak peddels

De juiste peddelafmetingen zijn van belang voor de beste ervaring. De lengte en vorm van een peddel kunnen je efficiëntie en controle over jouw vaartuig beïnvloeden. Wat de juiste lengte is, hangt af van de lengte en breedte van je kajak of kano en je eigen lengte. Hoe breder het vaartuig, hoe langer de peddel moet zijn. Sommige kajak en kano peddels in ons assortiment zijn in lengte verstelbaar, zodat je deze prefect kunt afstemmen op jouw voorkeuren.

Vind de perfecte kano peddel of kajak peddel voor jouw avontuur

Met hoogwaardige peddels en deskundig advies staan we klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte peddel voor jouw avontuur. De juiste peddel kan het verschil maken in jouw kajak- of kanotocht, en we zijn hier om ervoor te zorgen dat je er optimaal van kunt genieten. Veel peddelplezier!