95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Tweede Pinksterdag zijn wij gesloten. dinsdag 21 mei staan wij weer voor je klaar.

Opblaasbare kano's

Opblaasbare kano's

Opblaasbare kano's zijn draagbare, lichtgewichte vaartuigen die het plezier van kanoën combineren met het gemakt van de compacte opslag en de draagbaarheid. Doordat de kano opblaasbaar is, is deze eenvoudig te vervoeren van A naar B. Dit is ideaal als je op vakantie gaat met bijvoorbeeld de auto, camper of caravan. Ga je een dagje weg en reis je met het ov? Ook dan is het geen probleem om je opblaasbare kano mee te nemen. De opblaasbare kano's variëren in grootte, maar zijn allemaal te tillen door het relatief lage gewicht.

Je kunt een opblaasbare kano hard oppompen door de hoge kwaliteit PVC. De meeste opblaasbare kano's zijn gemaakt van 3-laags PVC dat ervoor zorgt dat de kano tegen een stootje kan. Een opblaasbare kano is geschikt voor 1, 2 of zelfs 3 personen. De meeste kano's worden geleverd met accessoires. Let op: bij sommige opblaasbare kano's zijn de peddels niet inbegrepen.

per pagina
7 producten
Aqua Marina Tomahawk AIR-C 480 Kano
Geschikt voor 3 personen 260KG Draagvermogen Met 1 jaar fabrieksgarantie
899,-
Kolibri KM-330CA Opblaasbare Kano
Geschikt voor 2 personen 320KG Draagvermogen Met 3 jaar fabrieksgarantie
Waardering:
100% of 100
869,-
Kolibri KM-390CA Opblaasbare Kano
Geschikt voor 3 personen 380KG Draagvermogen Met 3 jaar fabrieksgarantie
969,-
Sevylor Tahiti Plus Opblaasbare Kano
Geschikt voor 3 personen 200KG Draagvermogen Met 2 jaar fabrieksgarantie
Special Price 149,- Regular Price 179,-
Aqua Marina Ripple 370 kano
Geschikt voor 3 personen 230KG Draagvermogen Met 1 jaar fabrieksgarantie
559,-
Sevylor Adventure Opblaasbare Kano
Geschikt voor 2 personen 165KG Draagvermogen Met 2 jaar fabrieksgarantie
Waardering:
100% of 100
249,-
Sevylor Adventure Kit Opblaasbare Kano
Geschikt voor 2 personen 165KG Draagvermogen Met 2 jaar fabrieksgarantie
Waardering:
90% of 100
309,-
per pagina
7 producten
Opblaasbare kano's

Opblaasbare kano kopen? Alle voordelen van een opblaasbare kano

Een opblaasbare kano geeft je de vrijheid om de wateren te verkennen op jouw manier. Met zijn draagbare, robuuste constructie en veelzijdige prestaties op het water, brengt een opblaasbare kano je dichter bij de natuur.

Een van de grootse voordelen van een opblaasbare kano is de draagbaarheid. Een lege opblaaskano vouwt gemakkelijk op tot een compact formaat dat in de kofferbak van een auto past. Hierdoor kun je prachtige meren en waterwegen verkennen. Het lichte gewicht maakt het ook een ideale keuze voor als je een stukje moet lopen naar bijvoorbeeld een afgelegen meer of rivier.

Gemaakt van hoogwaardig PVC-materiaal met versterkte lagen, zijn de opblaasbare kano's bestand tegen stoten en schuren. Dit zorgt voor een veilige en comfortabele reis. Het opblazen van de kano gaat gemakkelijk en snel, waardoor je in een mum van tijd op het water bent.

Alle voordelen van een opblaasbare kano op een rijtje:

  • Draagbaarheid: neem de kano overal mee naar toe.
  • Duurzaamheid: opblaasbare kano's zijn gemaakt van duurzame materialen, zoals meer laags PVC.
  • Stabiliteit: Dankzij geavanceerde ontwerpen bieden opblaasbare kano's indrukwekkende stabiliteit op het water.

De specificaties van opblaasbare kano's

Het draagvermogen van de opblaasbare kano's ligt tussen de 165-320 kg, afhankelijk van het aantal personen waarvoor de kano bedoeld is. Een opblaasbare kano is geschikt voor langere tochten, dankzij de stabiele bouw en de ruime bagageruimte. In een opblaas kano zit je op een verstelbaar zitje met je benen gebogen. Alle opblaasbare kano's hebben een fabrieksgarantie van minimaal 1 jaar.

Opblaasbare kano

Merken opblaasbare kano's

Ben je op zoek naar een professionele opblaasbare kano voor 3 personen? Dan is een Aqua Marina kano een geschikte kano voor jou. De opblaasbare kano van Aqua Marina met drop-stitch technologie past perfect bij kanoërs met enige ervaring. Binnen het assortiment zijn er ook nog 2 en 3 persoons kano's van Kolibri die de mogelijkheid bieden om een buitenboordmotor te installeren.