95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Icom IC-M85E Handmarifoon

  • Koop 2 voor 329,48 per stuk en bespaar 2%
  • Koop 3 voor 326,78 per stuk en bespaar 3%
  • Koop 5 voor 325,43 per stuk en bespaar 4%
337,58
Merk: Icom
Product Usps
NIET LEVERBAAR
Korte omschrijving

De Icom IC-M85E is de meest lichtgewichte en compacte handmarifoon voor professioneel gebruik. Deze marifoon is IP67 stof- en waterdicht en blijft drijven.

 
Plus- en minpunten
  • De meest compacte en lichtgewichte handmarifoon
  • Makkelijk te bedienen en krachtige audio (700 mW)
  • AquaQuake voorkomt opstopping van water in de speaker
  • Blijft drijven en is IP67 gecertificeerd (waterdicht)
Omschrijving

De Icom IC-M85E is een gebruiksvriendelijke handmarifoon die zich onderscheidt, dankzij zijn extreem compacte en lichtgewichte behuizing. Het grote voordeel van de Icom IC-M85E is dat u hierdoor de handmarifoon makkelijk kunt gebruiken en opbergen. De Icom IC-M85E heeft een frequentiebereik van 136-174 MHz. Hierdoor werkt deze handmarifoon, naast VHF-scheepvaartkanalen, ook op professionele landmobiele kanalen tussen deze frequentie.

De Icom IC-M85E heeft een uitgangsvermogen van 5W en heeft een lange levensduur van wel 14 uur. Hierdoor hoeft u de handmarifoon niet telkens op te laden wanneer u gaat varen. Daarnaast is de Icom IC-M85E een multifunctionele handmarifoon. Zo kunt u de marifoon gebruiken op zowel land als zee. Aan de bovenkant van de marifoon kunt u ook wisselen tussen maritieme kanalen als honderden PMR kanalen voor op het land.

De Icom IC-M85E is natuurlijk ook zeer veilig. Zo beschikt deze marifoon over verschillende alarmfuncties. Allereerst is de marifoon voorzien van een MOB-functie waarbij u met één druk op de knop aan kunt geven dat er een bemanningslid overboord is. Naast deze standaard functie is de Icom IC-M85E ook uitgerust met een speciale beveiligingsfunctie. Zo geeft de marifoon automatisch een noodsignaal af als een bemanningslid een langere tijd niet op een knop gedrukt heeft. Met deze portofoon wordt de veiligheid van uw medewerkers niet aan het toeval overgelaten.

Deze handmarifoon beschikt over een krachtige audio van 700mW en wordt standaard geleverd met een adapter, snellader, batterij, antenne, riemclip en polsband. De riemclip en polsband zorgen er hierbij voor dat u de handmarifoon makkelijk en veilig aan uw riem of pols kunt binden. Valt de Icom IC-M85E toch in het water? Geen probleem. De Icom IC-M85E is waterdicht en is voorzien van de handige AquaQuake functie. Hierbij zorgt de marifoon ervoor dat al het water uit de marifoon getrild zal worden en de speakers niet verstopt raken. De Icom IC-M85E handmarifoon geeft u de mogelijkheid om ook een handset hierop aan te sluiten. Dit zorgt ervoor dat u de marifoon op verschillende plekken in de boot kunt gebruiken. Ook is de Icom IC-M85E hierdoor één van de meest populaire handmarifoons.

Specificaties

Merk en type: Icom IC-M85E handmarifoon
Ontvangst van: VHF en PMR
Kleur: Zwart
Zendvermogen: 5/ 3 / 1W
Gewicht 281g
Audio output: 700 mW
Frequentiebereik: 136.00–171.00 MHz
Verbruik: 6.0 - 8.0A
Waterdicht: IPX8
Afmetingen: 56 x 92 x 29
In de verpakking: Adapter
Snellader
Batterij
Riemclip
Polsband
Antenne
Fabrieksgarantie: 1 Jaar
Specificaties
Algemeen
Productnummer
10012992
Merk
Icom