95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Icom IC-M605 Euro Marifoon

Special Price 899,- Regular Price 1.040,60
Merk: Icom
Product Usps
NIET LEVERBAAR
Korte omschrijving

De Icom IC-M605 is een vaste marifoon met ingebouwde AIS-ontvanger. Uniek door de mogelijkheid om meerdere basisstations toe te voegen.

 
Bekijk vergelijkbare producten >
Plus- en minpunten
  • Voeg meerdere basisstations toe voor in uw boot!
  • Converteert NMEA 0183 en NMEA 200
  • Rewind Say Again technologie, neemt 2 minuten op
  • Met ingebouwde AIS-ontvanger en waterproof
Omschrijving

De Icom IC-M605 Euro is een vaste marifoon van hoge kwaliteit met ingebouwde AIS-ontvanger. Op het grote kleurenscherm ziet u real-time informatie over AIS scheepsverkeer. Als u een AIS-target wilt oproepen doet u dit gemakkelijk via DSC. De marifoon is gemakkelijk te bedienen en heeft een brede kijkhoek. Daarnaast beschikt het scherm over een nachtstand.

Het grote voordeel van de Icom IC-M605 ten opzichte van oudere modellen, zoals de IC-M506, is dat u gemakkelijk een aantal basisstations aan kunt sluiten op deze vaste marifoon. Dit is vooral handig voor grotere boten, wanneer u bijvoorbeeld ook in uw slaapkamer gemakkelijk de informatie van de AIS wilt kunnen zien. De Icom IC-M605 Euro is ook volledig op afstand te bedienen door middel van een optioneel Command Station of een Command Mic. Daarnaast heeft deze marifoon een ingebouwde versterker waardoor een aangesloten PA speaker dienst doet als misthoorn. Als u hem verbindt met een 30W tweespraak hailer kunt u makkelijk communiceren met bijvoorbeeld een brugwachter.

Deze marifoon is gelukkig wel bestand tegen een beetje water en is dan ook IPX8 gekeurd. Bovendien beschikt de marifoon over de AquaQuake technologie, waarmee de IC-M605 door middel van geluidstrillingen water uit zijn systeem trilt.

Verstaanbaarheid voor beide partijen wordt aanzienlijk vergroot met de IC-M605 door middel van de Active Noise Cancelling. Deze ruis-onderdrukking filtert een groot deel van het achtergrondlawaai uit uw berichten. Ook beschikt deze marifoon over Rewind Say Again technologie waardoor hij de laatste twee minuten van een bericht opneemt. Zo mist u nooit meer wat er gezegd wordt.

U kunt op deze marifoon eenvoudig voorkeurskanalen instellen. De marifoon is ook voorzien van een flexibele Dual- en Tri-watch, waarmee u meerdere kanalen kunt beluisteren. In Nederland en België zijn deze functies echter geblokkeerd als u met Atis vaart.

De Icom IC-M605 Euro is compatibel met NMEA 0183 én met het modernere NMEA 2000 en is ook in staat te converteren tussen de twee. Daarnaast kunt u hem aansluiten op het MarineCommander netwerk van Icom. Daarnaast ondersteunt de geïntegreerde ontvanger GPS, GLONASS en SBAS.

Icom is een merk dat al meer dan 60 jaar specialiseert in communicatieproducten van hoogwaardige kwaliteit. Op alle Icom marifoons zit 2 jaar garantie en op de accu's 1 jaar.
Wij raden aan om, als u veel op zee vaart, de handset van de marifoon zo nu en dan in zoet water te dompelen om het zout eruit te spoelen.

Specificaties

Merk en type: Icom vaste marifoon
Ontvangst van: VHF, Atis, DSC en AIS
NMEA 2000 of NMEA 0183-HS
Kleur: Zwart
Zendvermogen: 1W of 25W
Audio output: meer dan 15W (@ 4 Ohm)
Frequentiebereik: 156.050–163.275 MHz
Verbruik: 6.0 - 8.0A
Accu:
Waterdicht: IPX8
Afmetingen: -
Gewicht: -
In de verpakking: Een vaste marifoon
Een handset
DC-voedingskabel
Bevestigingsmateriaal
Fabrieksgarantie: 1 Jaar
Specificaties
Algemeen
Productnummer
17-IC-M605EURO
Merk
Icom
Bijlage
Anderen bekeken ook