Hydrofoil Buitenboordmotor

Waardering:
93.333333333333% of 100

Deze hydrofoil zorgt voor lagere brandstof kosten, stabieler varen, en planeren bij lagere snelheden. Deze hydrofoil past op elke buitenboordmotor en is eenvoudig te monteren.

Productnummer
03-2050
24,00
Op voorraad
Voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
Klik hier om het product te bezichtigen

Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

  • Snellere start en stabieler varen
  • Brandstof besparing
  • Planeren bij lagere snelheden
  • Hydrofoil is eenvoudig te monteren
  • Alle buitenboordmotoren tot 50PK

Omschrijving

Wilt u optimaal gebruik maken van uw buitenboordmotor? Deze hydrofoil buitenboordmotor zorgt ervoor dat u brandstof bespaart en stabieler vaart. De planeervleugels zorgen ervoor dat de prestaties van uw motor aanzienlijk verbeteren. Door gebruik te maken van deze hydrofoil buitenboordmotor bespaart u veel brandstof doordat het schroefwater naar achteren wordt gebundeld en niet omhoog komt. Ook zorgen de draagvleugels voor een snellere start en planeert u al bij lagere snelheden. Hierdoor wordt uw boot niet alleen sneller, maar vaart u ook stabieler en heeft u een lager brandstofgebruik.

Het varen wordt door gebruik van een hydrofoil buitenboordmotor een stuk aangenamer en leuker. Door gebruik te maken van planeervinnen heeft u meer comfort, veiligheid en een betere prestatie van de boot. Het aqua-dynamische ontwerp creëert een hogere waterdruk onder de vleugels, waardoor het achterschip oplicht en de boeg neerwaarts gedrukt wordt. Hierdoor komt de boot sneller in plané, vaart de boot stabieler en danst de boot niet meer op en neer. Het resultaat van gebruik van deze hydrofoil is een extra comfortabel vaargedrag en een lager brandstofverbruik.

Deze hydrofoil monteert u op de cavitatieplaat die zich boven de schroef bevindt. De hydrofoil heeft de beste werking wanneer deze net boven de schroef (1/2 cm) bevestigd worden met RVS bouten. Wanneer u de hydrofoil te hoog of te ver naar achteren monteert verliest deze haar werking. Hydrofoil stabilisatoren zijn een ideale aanvulling op elke buitenboordmotor. Een buitenboordmotor heeft al kleine stabilisatoren, maar deze zijn te klein om goed te functioneren.

Deze hydrofoil past op alle buitenboordmotoren van 4 tot 50PK.

Specificaties

Materiaal: Kunststof
Kleur: Grijs
In de verpakking: 2 losse draagvleugels
Fabrieksgarantie: 2 jaar

Reviews 3

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hydrofoil Buitenboordmotor
Uw waardering