Klantenservice
94% van 100
9.4 / 10
Toon alle 1788 reviews
Zoeken

Het is momenteel wat drukker bij PostNL waardoor jouw pakket mogelijk wat langer onderweg is dan je gewend bent. Mocht het pakket op voorgemeld of gesorteerd blijven staan, raden wij aan om een aantal dagen te wachten.

Handgreep Victory (Kleur: Zwart)

7,00
Handgreep Victory (Kleur: Zwart)
Handgreep Victory (Kleur: Zwart)
7,00
Merk: Bootman
Product Usps
Nog 3 op voorraad
Voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
Korte omschrijving

De Victory handgreep voor rubberboten is een stevige no-nonsense handgreep. Deze handgreep is compact en wordt veel gebruikt ter vervanging van standaard handgrepen.

 
Plus- en minpunten
  • Compact en stevig gebouwd
  • Prima vervanger voor standaard handgrepen
  • Geschikt voor alle PVC rubberboten en RIB's
  • Kan niet worden gebruikt als kikker
Omschrijving

De Victory handgreep voor rubberboten is een stevige no-nonsense handgreep. De handgreep is compact van formaat en robuust gebouwd. Het lijmoppervlak is eivormig voor een goede verbinding zonder opkrullende randen.

De Victory handgreep wordt veel gebruik op kleinere PVC rubberboten ter vervanging of ter reparatie van de standaard handgrepen. De handgreep is leverbaar in de twee kleuren (grijs en zwart) en is daardoor geschikt voor elk type rubberboot.

De montage van deze handgreep gebeurt eenvoudig met 2-componenten rubberboot PVC lijm. Het oppervlak dient te bestaan uit één stuk en de rubberboot dient leeg te zijn. Het handvat moet u tijdens het verlijmen aandrukken op een harde rechte ondergrond. De randen kunnen bijvoorbeeld met een oude lepel worden aangedrukt. Verder dient de handleiding van de betreffende rubberbootlijm te worden gevolgd.

Specificaties

Materiaal: PVC
Kleur: Grijs of zwart
Afmetingen: 23,5 x 10,5 x 4,4cm
In de verpakking: Een Victory handgreep
Fabrieksgarantie: 2 jaar
Specificaties
Algemeen
Productnummer
01-153024
Merk
Bootman