95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

I.v.m. de feestdagen zijn onze showroom, klantenservice en Click & Collect gesloten t/m 1 januari. Orders worden wel verzonden.

Glomex AIS Splitter

85,-
Waardering:
80% of 100
Merk: Glomex
Product Usps
NIET LEVERBAAR
Korte omschrijving

De universele Glomex AIS Splitter zorgt dat u met één marifoonantenne tegelijk VHF-, AM/FM- en AIS-signalen kunt ontvangen. Deze actieve splitter is alleen voor AIS ontvangers.

 
Plus- en minpunten
 • Universele Glomex AIS Splitter
 • Geschikt voor AIS ontvangers
 • Gebruik één marifoonantenne voor VHF, AIS en AM/FM
 • Met ingebouwde voorversterker
 • Kleine prijs
Omschrijving

Deze zeer betaalbare Glomex AIS Splitter zorgt ervoor dat u het aantal antennes op uw boot drastisch kan inperken. U kunt met de Glomex AIS Splitter namelijk maar liefst 3 apparaten aansluiten op één marifoonantenne. De AIS splitter van Glomex zorgt er namelijk voor dat u gelijktijdig VHF-, AM/FM- en AIS-signalen kunt ontvangen. De actieve splitter verbindt uw marifoon, bootradio en AIS-apparatuur aan dezelfde antenne.

Het wordt afgeraden om deze splitter te gebruiken voor AIS transponders, de Glomex AIS Splitter is beter geschikt voor AIS ontvangers. Om zoveel mogelijk signaalverlies te voorkomen, heeft deze Glomex antenne splitter een ingebouwde voorversterker. Hierdoor heeft het apparaat een maximaal vermogen van 100W. Daarnaast is de AIS splitter beschermd tegen stroomuitval.

Specificaties

Materiaal: Metaal
Kleur: Wit
Afmetingen: -
In de verpakking: Een AIS splitter
1 x input voor antennekabel
3 x 60cm outputkabel voor VHF, AM/FM en AIS
Fabrieksgarantie: 1 Jaar
Specificaties
Algemeen
Productnummer
05-21507135
Merk
Glomex
Klantenreviews
 1. Totaalscore
  80%

  Door D. Groot

  Op

  lage prijs
  het prijsverschil heeft me toch voor dit merk splitter laten kiezen. ik heb alleen een ais ontvanger, dus dat scheelt. het aansluiten was een makkie