95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

Garmin Echomap 42DV Fishfinder met Kaartplotter

349,-
Merk: Garmin
Product Usps
NIET LEVERBAAR
Korte omschrijving

Deze Garmin Echomap 42CV is een compacte fishfinder met kaartplotter en verschillende GPS functies die zorgen voor een extra visbeleving! Met een dieptebereik van 700 meter.

 
Plus- en minpunten
  • Dieptebereik van maximaal 700m
  • Ondersteunt de frequenties: 50/77/200 kHz
  • Zendvermogen van 500W
  • Ingebouwde ClearVü
  • GPS met Auto Guidance
Omschrijving

Deze Garmin Echomap 42CV is een compacte fishfinder van het merk Garmin. Garmin staat bekend om zijn navigatiesystemen. Dit is zeker ook terug te zien in deze Garmin Echomap 42CV. Door het ingebouwde GPS systeem met Auto Guidance hoeft u alleen uw locatie in te voeren en de Garmin fishfinder selecteert direct de relevante routes en kaarten. Zo laat de Garmin GPS meteen zien of er lage bruggen, ondiep water of obstakels op uw route liggen. Ook kunt u tot 5000 waypoints plaatsen. De Garmin Echomap 42CV weet door de waypoint direct waar u naar toe wilt. Zo kunt u visrijke plekken of uw ligplaats invoeren. Daarnaast vernieuwt de snelle GPS/GLONASS uw positie 5 keer per seconde. Zo ziet u bewegingen vloeiender op uw scherm.

Naast een ingebouwde GPS heeft de Garmin Echomap fishfinder ook een ClearVü. ClearVü is een scanningsecholood die u fotografische beelden laat zien van wat er onder uw boot gebeurt. Zo kan hij tot wel 230 meter zien wat er onder uw boot gebeurt. Door de ClearVü technologie zijn de beelden extra scherp en helder. Zo zijn structuren, onderwater obstakels en vissen duidelijk te zien in het scherm van uw Garmin Echomap 42CV fishfinder. ClearVü wordt ondersteunt door de Chirp technologie. Dit sonartype zorgt voor haarscherpe beelden. Daarnaast kunt u met de Chirp echolood technologie digitale informatie opslaan en afspelen op uw computer met de HomePort planningssoftware. Hierdoor kunt u ook locaties delen met uw vrienden.

De Garmin Echomap 42CV kunt u ook monteren op een trollingmotor met geïntegreerde transducer van bijvoorbeeld Minn Kota en MotorGuide. De kabels van deze fishfinder kunt u direct aansluiten op de steun. Zo kunt u uw fishfinder altijd snel en gemakkelijk afkoppelen. De steunen voor spiegelmontage en/of de trollingmotor worden meegeleverd.

Specificaties
Algemeen
Productnummer
18-010-01562-00
Merk
Garmin
Productnaam
Echomap 42CV
Voedingsspanning
12V
Zendvermogen
500 w
Sonartype
Chirp
Frequentiebereik
50/77/200 kHz
Dieptebereik
700 m
Schermgrootte
11 cm
Schermresolutie
480 x 272
Afmetingen
10,2 x 16,8 x 4,6 cmm
Waterdicht
Ja
Bevestiging
Opbouw
In de verpakking
Fishfinder, voedingskabel, draai-/ kantelsteun, bevestigingsmateriaal
Fabrieksgarantie
2 jaar