95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

I.v.m. de feestdagen zijn onze showroom, klantenservice en Click & Collect gesloten t/m 1 januari. Orders worden wel verzonden.

ePropulsion Spirit 1.0 Transporttas

195,-
ePropulsion Spirit 1.0 Transporttas
ePropulsion Spirit 1.0 Transporttas
195,-
Product Usps
Leverbaar
Voor 15:00 besteld, zaterdag 24 februari bezorgd
Korte omschrijving

De ePropulsion Spirit 1.0 transporttas is water en stof bestendig en is speciaal ontwikkeld voor de Spirit modellen van ePropulsion. De tas is zeer duurzaam, dankzij oxford materiaal.

 
Plus- en minpunten
  • Geschikt voor de ePropulsion Spirit-Serie
  • Maakt het vervoeren makkelijk en comfortabel
  • Water- en stofbestendig
  • De tas kan gewassen worden
  • Niet geschikt voor andere merken
Omschrijving

De ePropulsion Spirit 1.0 transporttas is speciaal ontwikkeld voor de Spirit modellen van ePropulsion. De tas is geschikt om de elektrische buitenboordmotor veilig in op te bergen na gebruik. Ook zorgt de ePropulsion Spirit 1.0 transporttas ervoor dat de elektrische buitenboordmotor gemakkelijk vervoerd kan worden. Dit komt omdat de transporttas is voorzien van een handvat aan de bovenkant van de tas. De ePropulsion Spirit 1.0 transporttas is niet geschikt voor andere modellen van ePropulsion, alleen voor de Spirit modellen.

De transporttas is gemaakt van oxford materiaal. Dit zorgt ervoor dat de tas water en stof bestendig is. Hierdoor komt er geen water of stof bij uw elektrische buitenboordmotor en zo zorgt u dat uw motor langer meegaat. De transporttas is ook gemakkelijk te wassen als u de tas schoon wilt maken.

Specificaties

Merk: ePropulsion
Inhoud: -
Aantal vakken:
Materiaal: -
Geschikt voor: ePropulsion Spirit 1.0-Serie
Montage: -
Afmetingen: -
Fabrieksgarantie: 2 jaar
Specificaties
Algemeen
Productnummer
10010725
Merk
ePropulsion