95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

I.v.m. de feestdagen zijn onze showroom, klantenservice en Click & Collect gesloten t/m 1 januari. Orders worden wel verzonden.

ePropulsion Spirit 1.0 T EVO Vaarset

Vanaf 2.589,-
Ca. 3PK stuwkracht 1000W Stroomverbruik 19KG gewicht
Product Usps
Leverbaar
Korte omschrijving

De ePropulsion Spirit EVO is een erg moderne elektrische buitenboordmotor met een stuwkracht van 110 LBS (3 PK). Deze motor laadt zichzelf op tijdens het zeilen en is vaarklaar.

 
Plus- en minpunten
  • Complete vaarset met accu en lader
  • 110 LBS stuwkracht (ongeveer 3PK)
  • Vaartijd van ca. 5 uur halfgas
  • Accu laadt automatisch op tijdens het zeilen
  • Niet geschikt voor kleine opblaasbootjes
Aanbevolen bundel
Selecteer jouw extra's met 5% korting
Omschrijving

De ePropulsion Spirit EVO heeft een stuwkracht van 110 LBS (ongeveer 3PK). Hierdoor is de ePropulsion Spirit EVO geschikt voor motor- en zeilboten van 100 kg of meer. De ePropulsion Spirit EVO wordt compleet geleverd met een accu en acculader, zo hoeft u deze niet los bij te bestellen en kunt u meteen zorgeloos het water op. Een ander groot voordeel is dat deze elektromotor amper geluid maakt, hierdoor kunt u genieten van de rust om u heen en comfortabel praten met uw vrienden of familie.

De ePropulsion Spirit EVO is voorzien van een geïntegreerde lithium accu met een capaciteit van 1.27kWh. Op deze accu kunt u ca. 5 uur varen op 3,5 km/h, 2,5 uur op 5,2 km/h en 1 uur op 10 km/h. De lithium accu zorgt ervoor dat de ePropulsion Spirit 1.0 T EVO zowel zuinig als licht is. De motor weegt inclusief accu namelijk slechts 19,4 kg. Dit maakt de ePropulsion Spirit 1.0 T EVO één van de lichtste motoren in zijn klasse en hierdoor is de motor erg makkelijk te vervoeren. Daarnaast laadt de accu van de ePropulsion Spirit 1.0 T EVO automatisch op wanneer u zeilt. Tijdens het zeilen staat de motor uit, maar de propeller zal blijven draaien door de stroming. Deze propeller functioneert zo als dynamo voor de accu en dit maakt de ePropulsion Spirit 1.0 T EVO ideaal voor zeilers.

De ePropulsion Spirit 1.0 T EVO is een traploze motor. Dit betekent dat de motor geen versnellingen heeft zodat u de volledige controle heeft over de snelheid van de motor. Daarnaast is de ePropulsion Spirit 1.0 T EVO voorzien van een helder LCD scherm, hier kunt u de status van de motor en accu op monitoren. Zo kunt u bijvoorbeeld zien hoelang u nog kunt varen en hoe hard u gaat. Het LCD-scherm is tevens verlicht zodat u de motor en accu ook in de avond goed kunt monitoren. Ondanks dat de accu is ingebouwd kunt u deze in één handomdraai van de motor loskoppelen. Dit zorgt ook voor een makkelijke en comfortabele manier van vervoeren.

De ePropulsion Spirit 1.0 T EVO heeft een robuust uiterlijk en is zeer stevig. Bovendien heeft de motor een lange levensduur, dit komt omdat de motor bestaat uit weinig onderdelen waardoor de kans op slijtage minimaal is. Een ander voordeel is dat u met de ePropulsion Spirit 1.0 T EVO praktisch overal mag varen, zelfs in stiltegebieden. De elektrische buitenboordmotor maakt namelijk zeer weinig geluid en is niet belastend voor het vaarwater.

Specificaties
Algemeen
Productnummer
10000724M
Merk
ePropulsion
Productnaam
ePropulsion Spirit 1.0 T EVO S
Stuwkracht (lbs)
110
Stuwkracht (PK)
3,-
Toepassing
Motorboten en dagzeilers (100kg+)
Vaarwater
Zoet en zout water
Geschikt voor
Recreatief
Bediening
Helmstok
Vaartijdindicator
Ja
Snelheidsregeling
Traploos
Borstelloze motor
Ja
Voedingsspanning
40,7V
Vermogen (W)
1.000
Aansluiting
Geïntregreerd
Bevestiging
Spiegelmotor
Staartlengte (cm)
62
Gewicht (kg)
19
Fabrieksgarantie
2 jaar
Bundel combinaties
Selecteer jouw extra's met 5% korting
ePropulsion Spirit 1.0 EVO + E60 vaaraccu
=
5.383,-
5.243,30
Korting 139,70
ePropulsion Spirit 1.0 EVO + E80 vaaraccu
=
5.583,-
5.433,30
Korting 149,70