95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

I.v.m. de feestdagen zijn onze showroom, klantenservice en Click & Collect gesloten t/m 1 januari. Orders worden wel verzonden.

ePropulsion Spirit 1.0 T EVO Langstaart Vaarset

2.589,-
ePropulsion Spirit 1.0 T EVO Langstaart Vaarset
ePropulsion Spirit 1.0 T EVO Langstaart Vaarset
2.589,-
Ca. 3PK stuwkracht 1000W Stroomverbruik 19KG gewicht
Product Usps
Leverbaar
Voor 15:00 besteld, zaterdag 24 februari bezorgd
Korte omschrijving

De ePropulsion Spirit 1.0 T EVO is een elektrische buitenboordmotor 110 LBS (3 PK stuwkracht). Deze motor laadt zichzelf op tijdens het zeilen en is erg geluidsarm.

 
Plus- en minpunten
  • Complete vaarset met accu en lader
  • 110 LBS stuwkracht (ongeveer 3PK)
  • Vaartijd van ca. 5 uur halfgas
  • Accu laadt automatisch op tijdens het zeilen
  • Niet geschikt voor kleine opblaasbootjes
Aanbevolen bundel
Omschrijving

De ePropulsion Spirit 1.0 T EVO is een moderne elektromotor met een stuwkracht van 110 LBS of 3PK. Dit maakt de ePropulsion Spirit 1.0 T EVO ideaal voor motor- en zeilboten van 100 kg of meer. De ePropulsion Spirit 1.0 T EVO wordt vaarklaar geleverd met een accu en acculader zodat u deze niet bij hoeft te bestellen en meteen het water op kunt. Bovendien maakt deze elektromotor amper geluid waardoor u volledig kunt genieten van de rust om u heen. Ook kunt u zo gemakkelijk gesprekken voeren met uw vrienden of familie.

De ePropulsion Spirit 1.0 T EVO beschikt over een geïntegreerde lithium accu met een capaciteit van 1.27kWh. Met deze lithium accu kunt u ongeveer. 5 uur varen op 3,5 km/h, 2,5 uur op 5,2 km/h en 1 uur op 10 km/h. Een ander voordeel is dat de accu ervoor zorgt dat de ePropulsion Spirit 1.0 T EVO licht en zuinig is. De motor weegt inclusief accu namelijk slechts 19,4 kg zodat u de motor gemakkelijk kunt vervoeren. Bovendien laadt de accu van de elektromotor automatisch op wanneer u gaat zeilen. Tijdens het zeilen staat de motor uit, dit terwijl de propeller zal blijven draaien dankzij de stroming. Op deze manier functioneert de propeller als dynamo zodat de motor zichzelf oplaadt. Dit maakt de ePropulsion Spirit 1.0 T EVO de perfecte motor voor zeilers.

Deze ePropulsion Spirit 1.0 T EVO is een traploze motor, dit betekent dat de motor geen versnellingen heeft. Hierdoor heeft u de volledige controle heeft over de snelheid van de motor en kunt u comfortabel varen. Tevens beschikt de ePropulsion Spirit 1.0 T EVO over een LCD scherm waarop u de status van uw motor en accu kunt monitoren. Zo kunt u onder andere zien hoe hard u vaart en hoelang u nog kunt varen. Bovendien is het LCD-scherm verlicht zodat u de motor en accu ook in de avond goed kunt monitoren. Ondanks de accu is ingebouwd kunt u deze erg makkelijk van de motor loskoppelen. Hierdoor kunt u de ePropulsion Spirit 1.0 T EVO makkelijk en comfortabel vervoeren.

De ePropulsion Spirit 1.0 T EVO is erg robuust en stevig. Daarnaast is de motor zeer duurzaam, de motor bestaat namelijk uit weinig onderdelen. Hierdoor is de kans op slijtage en beschadigingen erg klein. Bovendien mag u met de ePropulsion Spirit 1.0 T EVO praktisch overal varen, zelfs in stiltegebieden omdat de motor amper geluid maak.

Specificaties
Algemeen
Productnummer
10011400
Merk
ePropulsion
Productnaam
ePropulsion Spirit 1.0 T EVO L
Stuwkracht (lbs)
110
Stuwkracht (PK)
3,-
Toepassing
Motorboten en dagzeilers (100kg+)
Vaarwater
Zoet en zout water
Geschikt voor
Recreatief
Bediening
Helmstok
Vaartijdindicator
Ja
Snelheidsregeling
Traploos
Borstelloze motor
Ja
Voedingsspanning
40,7V
Vermogen (W)
1.000
Aansluiting
Geïntregreerd
Bevestiging
Spiegelmotor
Staartlengte (cm)
75
Gewicht (kg)
19
Fabrieksgarantie
2 jaar
Bundel combinaties
ePropulsion Spirit 1.0 EVO + E60 vaaraccu
ePropulsion Spirit 1.0 EVO + E80 vaaraccu