95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

I.v.m. de feestdagen zijn onze showroom, klantenservice en Click & Collect gesloten t/m 1 januari. Orders worden wel verzonden.

ePropulsion Spirit 1.0 R EVO Kortstaart Vaarset

2.589,-
ePropulsion Spirit 1.0 R EVO Kortstaart Vaarset
ePropulsion Spirit 1.0 R EVO Kortstaart Vaarset
2.589,-
Ca. 3PK stuwkracht 1000W Stroomverbruik 19KG gewicht
Product Usps
Nog 2 op voorraad
Voor 15:00 besteld, morgen bezorgd
Korte omschrijving

De ePropulsion Spirit 1.0 Remote EVO wordt geleverd als elektrische buitenboordmotor set met accu, lader en is op afstand bestuurbaar. De ePropulsion Spirit 1.0 Remote EVO heeft 3PK.

 
Plus- en minpunten
  • Complete vaarset met accu en lader
  • 110 LBS stuwkracht (ongeveer 3PK)
  • Geleverd met gashendel en stuurstang
  • Vaartijd van ca. 3 uur halfgas
  • Niet geschikt voor kleine opblaasbootjes
Aanbevolen bundel
Omschrijving

De ePropulsion Spirit 1.0 Remote EVO heeft een enorme stuwkracht van 110 LBS (ongeveer 3PK). De krachtige ePropulsion Spirit 1.0 Remote EVO is hierdoor geschikt voor rubberboten, tenders en zeilboten. De ePropulsion Spirit 1.0 Remote EVO is geschikt voor zowel zoet als zout water. De ePropulsion Spirit 1.0 Remote EVO wordt geleverd met een gashendel. Hierdoor kunt u vanuit elke positie in de boot gas geven. Ook wordt er een stuurslang geleverd. Zo kunt u de boot besturen met uw roer. Dit maakt dit model onderscheidend ten opzichte van Torqeedo. Bij de Torqeedo Travel modellen is sturen vanaf het roer niet mogelijk.

De ePropulsion Spirit 1.0 Remote EVO heeft een ingebouwde lithium accu met een capaciteit van 1.27kWh. Hierdoor kan de ePropulsion Spirit 1.0 Remote EVO lange afstanden afleggen. Ook wordt er een acculader bijgeleverd. Zodat u een vaarklare set heeft en u direct het water op kan. De elektrische buitenboordmotor is licht van gewicht, want de motor weegt slechts 19,4 kg., inclusief accu. Hierdoor is de ePropulsion Spirit 1.0 Remote EVO één van de lichtste motoren in zijn klasse. De ePropulsion Spirit 1.0 Remote EVO heeft een as-lengte van 62,5 cm.

De ePropulsion Spirit 1.0 Remote EVO heeft een traploze snelheidsregeling. U hoeft dus niet in versnellingen te schakelen. Ook wordt de status van de accu duidelijk weergegeven op het LCD display. De accu zit ingebouwd, maar kan met één handeling gemakkelijk losgekoppeld worden van de motor. De ePropulsion Spirit 1.0 Remote EVO heeft een robuust uiterlijk en is zeer stevig. Ook vergt de motor zeer weinig onderhoud.

Het stroomverbruik van de ePropulsion Spirit 1.0 Remote EVO is afhankelijk van de hoeveelheid gas die u geeft. Op de lithium accu van de ePropulsion kunt u ca. 5 uur varen op 3,5 km/h, 2,5 uur op 5,2 km/h en 1 uur op 9 km/h. Het voordeel van een elektrische buitenboordmotor als deze is dat u praktisch overal mag varen, ook in stiltegebieden. Dit komt omdat de elektrische buitenboordmotor zeer weinig geluid produceert en bovendien niet belastend is voor het vaarwater.

Specificaties
Algemeen
Productnummer
10010681
Merk
ePropulsion
Productnaam
ePropulsion Spirit 1.0 Remote S
Stuwkracht (lbs)
110
Stuwkracht (PK)
3,-
Toepassing
Motorboten en dagzeilers (100kg+)
Vaarwater
Zoet en zout water
Geschikt voor
Recreatief
Bediening
Draadloze afstandsbediening
Vaartijdindicator
Ja
Snelheidsregeling
Traploos
Borstelloze motor
Ja
Voedingsspanning
40,7V
Vermogen (W)
1.000
Aansluiting
Geïntregreerd
Bevestiging
Spiegelmotor
Staartlengte (cm)
63
Aanbevolen accu voor 1 uur vaartijd (kWh)
0,50
Aanbevolen accu voor 3 uur vaartijd (kWh)
1,50
Gewicht (kg)
19
Fabrieksgarantie
2 jaar
Bijlage
Bundel combinaties
ePropulsion Spirit 1.0 EVO + E60 vaaraccu
ePropulsion Spirit 1.0 EVO + E80 vaaraccu