ePropulsion Navy 6.0 T EVO Langstaart

Deze ePropulsion Navy 6.0 T EVO is een elektrische buitenboordmotor met een motor van 370 LBS. De elektromotor beschikt over een helmstok, geïntegreerde GPS en een LCD display.

Productnummer
25-N6T00000L
3.448,99
Leverbaar
donderdag 9 februari bezorgd
Klik hier om het product te bezichtigen

Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

 • Stuwkracht van 370 LBS (ongeveer 9,9PK)
 • Geïntegreerd LCD display en ingebouwde GPS
 • Zeer geluidsarm en betrouwbaar door tandwielloze motor
 • Elektromotor installatieservice© op locatie mogelijk
 • Niet geschikt voor opblaasboten of kleine rubberboten

Aanbevolen bundels

 • Navy 6.0 T + E175 Vaaraccu (ca. 3 uur vaartijd)

  X1
  ePropulsion Navy 6.0 T EVO Langstaart
  +
  X1
  ePropulsion E175 Vaaraccu
  +
  X1
  ePropulsion E-serie acculader 30A

  8.416,99 8.332,82

  1% korting op alles.

  Pak 84,17 voordeel met deze bundel.

 • Navy 6.0 T + E80 Vaaraccu (ca. 1 uur vaartijd)

  X1
  ePropulsion Navy 6.0 T EVO Langstaart
  +
  X1
  ePropulsion E80 Vaaraccu
  +
  X1
  ePropulsion E-serie acculader 30A

  6.266,99 6.204,32

  1% korting op alles.

  Pak 62,67 voordeel met deze bundel.

Omschrijving

Deze ePropulsion Navy 6.0 T EVO is een elektrische buitenboordmotor met een stuwkracht van 370 LBS (ongeveer 9,9PK). Hierdoor is de ePropulsion Navy 6.0 T EVO te gebruiken voor motor en zeilboten van 100kg+. Een groot voordeel aan de ePropulsion Navy 6.0 T EVO is dat de motor erg stil is zodat u helemaal tot rust kunt komen in uw boot en comfortabel kunt praten met vrienden of familie.

De ePropulsion Navy 6.0 T EVO beschikt over een direct-drive motor systeem, dit betekent dat er geen tandwielen in de motor zitten. Hierdoor zal er minder slijtage in de motor voorkomen en dit maakt de elektromotor bovendien erg duurzaam. De accu van de ePropulsion Navy 6.0 T EVO laadt tevens automatisch op wanneer u zeilt. Tijdens het zeilen wordt u namelijk vooruit gestuwd door windkracht in plaats van stuwkracht uit de motor. De propeller zal dan blijven draaien in het water en zo genereert de propeller stroom naar de accu. Dit maakt de ePropulsion Navy 6.0 T EVO perfect voor zeilers.

De ePropulsion Navy 6.0 T EVO dient te worden gebruikt met twee ePropulsion Navy lithium-ion accu's. Deze hebben als grootste voordeel dat ze stukken efficiënter zijn dan loodaccu's, waardoor u een kleinere en lichtere accu kunt gebruiken voor dezelfde accuduur. De accu's zijn waterdicht volgens de IP67 norm, net zoals de motor. Verder heeft deze elektromotor een zonnepaneel waaruit energie wordt geleverd op zonnige dagen. Al met al is deze elektrische buitenboordmotor een efficiënte, stille en lichte motor die ook nog eens erg milieuvriendelijk is.

Aangezien de ePropulsion Navy 6.0 T EVO traploos is hoeft u niet te schakelen tussen verschillende versnellingen. Hierdoor heeft u optimale controle over de snelheden die u vaart. Door de ingebouwde GPS en het geïntegreerde LCD display is alle informatie die u nodig heeft duidelijk af te lezen op het display. Gegevens als snelheid, huidige vermogen, resterende afstand, accu voltage en resterende vaartijd kunt u allemaal gemakkelijk aflezen. Daarnaast kan het scherm worden verlicht zodat het display van de de motor ook in het donker goed zichtbaar is. Al deze specificaties maken de ePropulsion Navy 6.0 T EVO erg gebruiksvriendelijk en hierdoor perfect om een dagje mee te varen met vrienden of familie.

Bij aanschaf van deze elektromotor is er de mogelijkheid tot installatie met de Elektromotor Installatieservice van Bootman. Ons mobiele installatieteam neemt de installatie volledig uit handen en installeren de elektromotor op locatie volgens de laatste technische eisen.

Specificaties

Specificaties
ProductnaamePropulsion Navy 6.0 T EVO L
Stuwkracht (lbs)370,00
Stuwkracht (PK)9,90
ToepassingMotorboten en dagzeilers (100kg+)
VaarwaterZoet en zout water
Geschikt voorRecreatief
BedieningHelmstok
VaartijdindicatorJa
SnelheidsregelingTraploos
Borstelloze motorJa
Voedingsspanning48V
Vermogen (W)6.000,00
AansluitingKabelogen
BevestigingSpiegelmotor
Staartlengte (cm)77,00
Gewicht (kg)29,00

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:ePropulsion Navy 6.0 T EVO Langstaart
Uw waardering

Bijlagen

Producthandleiding (5.99 MB)