95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

ePropulsion Navy 6.0 T EVO Kortstaart

3.849,-
ePropulsion Navy 6.0 T EVO Kortstaart
ePropulsion Navy 6.0 T EVO Kortstaart
3.849,-
Ca. 9.9PK stuwkracht 6000W Stroomverbruik 28KG gewicht
Product Usps
Leverbaar
Bezorgd op donderdag 25 juli
Korte omschrijving

Deze ePropulsion Navy 6.0 T EVO is een elektrische buitenboordmotor met een motor van 370 LBS. De elektromotor beschikt over een helmstok, geïntegreerde GPS en een LCD display.

 
Plus- en minpunten
  • Stuwkracht van 370 LBS (ongeveer 9,9PK)
  • Geïntegreerd LCD display en ingebouwde GPS
  • Zeer geluidsarm en betrouwbaar door tandwielloze motor
  • Niet geschikt voor opblaasboten of kleine rubberboten
Aanbevolen bundel
Omschrijving

Deze ePropulsion Navy 6.0 T EVO is een elektrische buitenboordmotor met een stuwkracht van 370 LBS (ongeveer 9,9PK). Hierdoor is de ePropulsion Navy 6.0 T EVO te gebruiken voor motor en zeilboten van 100kg+. Een groot voordeel aan de ePropulsion Navy 6.0 T EVO is dat de motor erg stil is zodat u helemaal tot rust kunt komen in uw boot en comfortabel kunt praten met vrienden of familie.

De ePropulsion Navy 6.0 T EVO beschikt over een direct-drive motor systeem, dit betekent dat er geen tandwielen in de motor zitten. Hierdoor zal er minder slijtage in de motor voorkomen en dit maakt de elektromotor bovendien erg duurzaam. De accu van de ePropulsion Navy 6.0 T EVO laadt tevens automatisch op wanneer u zeilt. Tijdens het zeilen wordt u namelijk vooruit gestuwd door windkracht in plaats van stuwkracht uit de motor. De propeller zal dan blijven draaien in het water en zo genereert de propeller stroom naar de accu. Dit maakt de ePropulsion Navy 6.0 T EVO perfect voor zeilers.

De ePropulsion Navy 6.0 T EVO dient te worden gebruikt met twee ePropulsion Navy lithium-ion accu's. Deze hebben als grootste voordeel dat ze stukken efficiënter zijn dan loodaccu's, waardoor u een kleinere en lichtere accu kunt gebruiken voor dezelfde accuduur. De accu's zijn waterdicht volgens de IP67 norm, net zoals de motor. Verder heeft deze elektromotor een zonnepaneel waaruit energie wordt geleverd op zonnige dagen. Al met al is deze elektrische buitenboordmotor een efficiënte, stille en lichte motor die ook nog eens erg milieuvriendelijk is.

Aangezien de ePropulsion Navy 6.0 T EVO traploos is hoeft u niet te schakelen tussen verschillende versnellingen. Hierdoor heeft u optimale controle over de snelheden die u vaart. Door de ingebouwde GPS en het geïntegreerde LCD display is alle informatie die u nodig heeft duidelijk af te lezen op het display. Gegevens als snelheid, huidige vermogen, resterende afstand, accu voltage en resterende vaartijd kunt u allemaal gemakkelijk aflezen. Daarnaast kan het scherm worden verlicht zodat het display van de de motor ook in het donker goed zichtbaar is. Al deze specificaties maken de ePropulsion Navy 6.0 T EVO erg gebruiksvriendelijk en hierdoor perfect om een dagje mee te varen met vrienden of familie.

Specificaties
Algemeen
Productnummer
25-N6T00000
Merk
ePropulsion
Productnaam
ePropulsion Navy 6.0 T EVO S
Stuwkracht (lbs)
370
Stuwkracht (PK)
9,90
Toepassing
Motorboten en dagzeilers (100kg+)
Vaarwater
Zoet en zout water
Geschikt voor
Recreatief
Bediening
Helmstok
Vaartijdindicator
Ja
Snelheidsregeling
Traploos
Borstelloze motor
Ja
Voedingsspanning
48V
Vermogen (W)
6.000
Aansluiting
Kabelogen
Bevestiging
Spiegelmotor
Staartlengte (cm)
63
Gewicht (kg)
28
Bijlage
Navy 6.0 T + E163 Vaaraccu
=
8.867,-
8.616,10
Korting 250,90