95% van 100
9.5 / 10
Toon alle 2519 reviews
Zoeken

ePropulsion Navy 6.0 R EVO Langstaart

3.849,-
ePropulsion Navy 6.0 R EVO Langstaart
ePropulsion Navy 6.0 R EVO Langstaart
3.849,-
Ca. 9.9PK stuwkracht 6000W Stroomverbruik 29KG gewicht
Product Usps
Leverbaar
Voor 15:00 besteld, donderdag 25 april bezorgd
Korte omschrijving

Deze ePropulsion Navy 6.0 R EVO is een krachtige elektrische buitenboordmotor met een stuwkracht van 370 LBS. Deze elektromotor is erg duurzaam, gebruiksvriendelijk en geluidsarm.

 
Plus- en minpunten
  • Stuwkracht van 370 LBS (ongeveer 9,9PK)
  • Ingebouwde GPS en geïntegreerd LCD display
  • Zeer geluidsarm en betrouwbaar door tandwielloze motor
  • Niet geschikt voor opblaasboten of kleine rubberboten
Aanbevolen bundel
Omschrijving

De ePropulsion Navy 6.0 R EVO is een zeer krachtige elektrische buitenboordmotor en beschikt over een hoge kwaliteit. De ePropulsion Navy 6.0 R EVO heeft namelijk een stuwkracht van wel 370 LBS (ca. 9,9PK) en is hierdoor geschikt voor grote motor- en zeilboten van 100kg+. De ePropulsion Navy 6.0 R EVO is bedoeld om te combineren met een stuurwiel door middel van een monokabel, deze wordt echter niet bijgeleverd. De elektromotor maakt bovendien weinig geluid, zo kunt u heerlijk genieten van de rust om u heen en makkelijk gesprekken voeren met vrienden of familie.

De ePropulsion Navy 6.0 R EVO is voorzien van een direct-drive motor systeem. Dit betekent dat er geen tandwielen in de motor zitten waardoor er amper slijtage zal voorkomen. Dit maakt de ePropulsion Navy 6.0 R EVO erg duurzaam. Een ander voordeel is dat de accu van de ePropulsion Navy 6.0 R EVO automatisch oplaadt wanneer u zeilt. Tijdens het zeilen wordt u vooruit gestuwd aan de hand van windkracht in plaats van stuwkracht uit de motor. De propeller zal hierdoor blijven draaien in het water en zal zo functioneren als dynamo. Dit zorgt ervoor dat de propeller stroom genereert naar de accu en zo de accu opgeladen wordt. Dit maakt de ePropulsion Navy 6.0 R EVO een uitstekende keuze voor zeilers.

De ePropulsion Navy 6.0 R EVO elektrische buitenboordmotor dient te worden gebruikt met twee ePropulsion Navy lithium-ion accu's. Het grote voordeel van lithium accu's is dat ze een stuk efficiënter zijn dan loodaccu's, waardoor u een kleinere, lichtere accu nodig heeft voor dezelfde prestaties. Ook beschikt de motor over een zonnepaneel die stroom genereert op zonnige dagen! De combinatie van de lithium-ion accu's met deze elektrische buitenboordmotor resulteert in een lichtere, efficiëntere, stillere motor die ook nog eens milieuvriendelijk is. Daarnaast vereist de ePropulsion Navy 6.0 R EVO zeer weinig onderhoud waardoor de motor een zeer lange levensduur heeft.

De ePropulsion Navy 6.0 R EVO is traploos zodat u niet hoeft te schakelen tussen verschillende versnellingen en u de volledige controle heeft over uw snelheid. Deze elektrische buitenboordmotor beschikt tevens over een ingebouwde GPS en een geïntegreerd LCD display. Hierdoor kunt u gegevens als: snelheid, accu voltage, huidige vermogen, resterende afstand en resterende vaartijd gemakkelijk aflezen. Bovendien is het LCD scherm verlicht zodat u ook in de nacht de status van de motor en accu kunt aflezen. De ePropulsion Navy 6.0 R EVO is duurzaam en erg makkelijk te gebruiken. Daarnaast maakt de motor amper geluid en dit maakt de elektromotor ideaal voor het varen met vrienden of familie.

Specificaties
Algemeen
Productnummer
25-N6R00000L
Merk
ePropulsion
Productnaam
ePropulsion Navy 6.0 R EVO L
Stuwkracht (lbs)
370
Stuwkracht (PK)
9,90
Toepassing
Motorboten en dagzeilers (100kg+)
Vaarwater
Zoet en zout water
Geschikt voor
Recreatief
Vaartijdindicator
Ja
Snelheidsregeling
Traploos
Borstelloze motor
Ja
Voedingsspanning
48V
Vermogen (W)
6.000
Aansluiting
Kabelogen
Bevestiging
Spiegelmotor
Staartlengte (cm)
76
Gewicht (kg)
29
Bijlage
Navy 6.0 R + E163 Vaaraccu
=
8.867,-
8.616,10
Korting 250,90