ePropulsion Navy 6.0 R EVO Kortstaart

Deze ePropulsion Navy 6.0 R EVO is een erg krachtige elektrische buitenboordmotor met een stuwkracht van 370 LBS. Deze elektromotor is erg duurzaam, gebruiksvriendelijk en geluidsarm.

Productnummer
25-N6R00000
3.448,99
Leverbaar
donderdag 9 februari bezorgd
Klik hier om het product te bezichtigen

Advies nodig?

Heeft u vragen of opmerkingen?
Bekijk dan hier onze meest gestelde vragen of bel naar 0182 - 386 286.

Plus en minpunten

 • Stuwkracht van 370 LBS (ongeveer 9,9PK)
 • Ingebouwde GPS en geïntegreerd LCD display
 • Zeer geluidsarm en betrouwbaar door tandwielloze motor
 • Elektromotor installatieservice© op locatie mogelijk
 • Niet geschikt voor opblaasboten of kleine rubberboten

Aanbevolen bundels

 • Navy 6.0 R + E80 Vaaraccu (ca. 1 uur vaartijd)

  X1
  ePropulsion Navy 6.0 R EVO Kortstaart
  +
  X1
  ePropulsion E80 Vaaraccu
  +
  X1
  ePropulsion Communicatiekabel 5M
  +
  X1
  ePropulsion EVO Top Mount Control Gashendel
  +
  X1
  ePropulsion E-serie Accu Afstandsschakelaar
  +
  X1
  ePropulsion E-serie acculader 30A

  6.771,99 6.704,27

  1% korting op alles.

  Pak 67,72 voordeel met deze bundel.

 • Navy 6.0 R + E175 Vaaraccu (ca. 3 uur vaartijd)

  X1
  ePropulsion Navy 6.0 R EVO Kortstaart
  +
  X1
  ePropulsion E175 Vaaraccu
  +
  X1
  ePropulsion Communicatiekabel 5M
  +
  X1
  ePropulsion EVO Top Mount Control Gashendel
  +
  X1
  ePropulsion E-serie Accu Afstandsschakelaar
  +
  X1
  ePropulsion E-serie acculader 30A

  8.921,99 8.832,77

  1% korting op alles.

  Pak 89,22 voordeel met deze bundel.

Omschrijving

De ePropulsion Navy 6.0 R EVO is een zeer krachtige elektrische buitenboordmotor en beschikt over een hoge kwaliteit. De ePropulsion Navy 6.0 R EVO heeft namelijk een stuwkracht van wel 370 LBS (ca. 9,9PK) en is hierdoor geschikt voor grote motor- en zeilboten van 100kg+. De ePropulsion Navy 6.0 R EVO is bedoeld om te combineren met een stuurwiel door middel van een monokabel, deze wordt echter niet bijgeleverd. De elektromotor maakt bovendien weinig geluid, zo kunt u heerlijk genieten van de rust om u heen en makkelijk gesprekken voeren met vrienden of familie.

De ePropulsion Navy 6.0 R EVO is voorzien van een direct-drive motor systeem. Dit betekent dat er geen tandwielen in de motor zitten waardoor er amper slijtage zal voorkomen. Dit maakt de ePropulsion Navy 6.0 R EVO erg duurzaam. Een ander voordeel is dat de accu van de ePropulsion Navy 6.0 R EVO automatisch oplaadt wanneer u zeilt. Tijdens het zeilen wordt u vooruit gestuwd aan de hand van windkracht in plaats van stuwkracht uit de motor. De propeller zal hierdoor blijven draaien in het water en zal zo functioneren als dynamo. Dit zorgt ervoor dat de propeller stroom genereert naar de accu en zo de accu opgeladen wordt. Dit maakt de ePropulsion Navy 6.0 R EVO een uitstekende keuze voor zeilers.

De ePropulsion Navy 6.0 R EVO elektrische buitenboordmotor dient te worden gebruikt met twee ePropulsion Navy lithium-ion accu's. Het grote voordeel van lithium accu's is dat ze een stuk efficiënter zijn dan loodaccu's waardoor u een kleinere en lichtere accu nodig heeft voor dezelfde prestaties. Ook beschikt de motor over een zonnepaneel die stroom genereert op zonnige dagen. De combinatie van de lithium-ion accu's met deze elektrische buitenboordmotor resulteert in een lichtere, efficiëntere, stillere motor die ook nog eens milieuvriendelijk is. Daarnaast vereist de ePropulsion Navy 6.0 R EVO zeer weinig onderhoud waardoor de motor een zeer lange levensduur heeft.

De ePropulsion Navy 6.0 R EVO is traploos zodat u niet hoeft te schakelen tussen verschillende versnellingen en u de volledige controle heeft over uw snelheid. Deze elektrische buitenboordmotor beschikt tevens over een ingebouwde GPS en een geïntegreerd LCD display. Hierdoor kunt u gegevens als: snelheid, accu voltage, huidige vermogen, resterende afstand en resterende vaartijd gemakkelijk aflezen. Bovendien is het LCD scherm verlicht zodat u ook in de nacht de status van de motor en accu kunt aflezen. De ePropulsion Navy 6.0 R EVO is duurzaam en erg makkelijk te gebruiken. Daarnaast maakt de motor amper geluid en dit maakt de elektromotor ideaal voor het varen met vrienden of familie.

Bij aanschaf van deze elektromotor is er de mogelijkheid tot installatie met de Elektromotor Installatieservice van Bootman. Ons mobiele installatieteam neemt de installatie volledig uit handen en installeren de elektromotor op locatie volgens de laatste technische eisen.

Specificaties

Specificaties
ProductnaamePropulsion Navy 6.0 R EVO S
Stuwkracht (lbs)370,00
Stuwkracht (PK)9,00
ToepassingMotorboten en dagzeilers (100kg+)
VaarwaterZoet en zout water
Geschikt voorRecreatief
VaartijdindicatorJa
SnelheidsregelingTraploos
Borstelloze motorJa
Voedingsspanning48V
Vermogen (W)6.000,00
AansluitingKabelogen
BevestigingSpiegelmotor
Staartlengte (cm)65,00
Gewicht (kg)28,00

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:ePropulsion Navy 6.0 R EVO Kortstaart
Uw waardering