Klantenservice
94% van 100
9.4 / 10
Toon alle 1752 reviews
Zoeken

Wil jij deze zomer het water op? Profiteer nu tijdelijk van hoge kortingen tijdens de vakantie voorpret weken! 

ePropulsion Navy 3.0 R EVO Langstaart

3.149,00
ePropulsion Navy 3.0 R EVO Langstaart
ePropulsion Navy 3.0 R EVO Langstaart
3.149,00
Waardering:
80% of 100
Ca. 6PK stuwkracht 3000W Stroomverbruik 22KG gewicht
Product Usps
Nog 1 op voorraad
Voor 22:00 besteld, morgen bezorgd
Korte omschrijving

De ePropulsion Navy 3.0 EVO Remote is een elektromotor met een stuwkracht van 220 LBS of 6PK. Dankzij het direct drive systeem is de motor betrouwbaar, onderhoudsvrij en stil.

 
Plus- en minpunten
 • 220 LBS stuwkracht (ongeveer 6PK)
 • Borstelloze motor en hierdoor onderhoudsvrij en betrouwbaar
 • Accu laadt automatisch op tijdens het zeilen of bij stroming
 • Elektromotor installatieservice© op locatie mogelijk
 • Alleen geschikt met de ePropulsion E-serie accu
Aanbevolen bundel
Navy 3.0 R vaarset + E80Vaaraccu (ca. 2.5 uur vaartijd)
Omschrijving

De ePropulsion Navy 3.0 EVO Remote elektromotor is een zeer geavanceerde motor met een stuwkracht van 220 LBS. Hierdoor is de ePropulsion Navy 3.0 EVO Remote vergelijkbaar met een 6PK benzinemotor. Een groot voordeel aan de ePropulsion Navy 3.0 EVO Remote is dat de motor volledig onderhoudsvrij is. De elektrische buitenboordmotor is namelijk borstelloos wat betekent dat de motor geen tandwielen heeft. Hierdoor zal er amper slijtage ontstaan en is de elektromotor zeer betrouwbaar.

Daarnaast maakt de ePropulsion Navy 3.0 EVO Remote bijna geen geluid. Het voordeel hieraan is dat u zo volledig kunt genieten van de rust om u heen. Ook kunt u hierdoor een stuk makkelijk gesprekken voeren met vrienden of familie dan wanneer u vaart met een benzinemotor. Dit maakt de ePropulsion Navy 3.0 R EVO de ideale motor om een dagje gezellig te varen. Tevens beschikt de ePropulsion Navy 3.0 R EVO over de speciale hydrogeneratie techniek waardoor de accu oplaadt tijdens het zeilen. Wanneer u zeilt zal de propeller van de motor nog steeds in het water liggen terwijl u hier geen gebruik van maakt. Hierdoor zal de propeller blijven draaien en functioneren als dynamo voor de accu. Dit maakt de ePropulsion Navy 3.0 EVO Remote de perfecte motor voor zeilboten.

U dient de ePropulsion Navy 3.0 EVO Remote te besturen aan de hand van de top montage gashendel. Deze gashendel wordt standaard bij de motor geleverd. Het voordeel aan deze gashendel is dat u de vrijheid heeft om overal in de boot gas te geven en gas terug te nemen. Ook kunt u op deze gashendel diverse handige informatie zien. Zo kunt u de snelheid, accustatus en actieradius altijd in de gaten houden.

Wij raden u aan om een ePropulsion E80 accu te gebruiken bij de ePropulsion Navy 3.0 EVO Remote. Dit komt omdat deze accu perfect past bij de elektromotor en u zo ruim 2,5 uur kunt varen. Naast de accu kunt u er ook voor kiezen om de ePropulsion veiligheidsband aan te schaffen. Deze veiligheidsband zorgt ervoor dat de motor direct zal uitschakelen wanneer u in aanraking komt met het water. Hierdoor kunt u de veiligheid van u of uw kind waarborgen. Dit accessoire zorgt ervoor dat de ePropulsion Navy 3.0 EVO Remote naast stil, onderhoudsvrij en betrouwbaar ook zeer veilig is.

Bij aanschaf van deze elektromotor is er de mogelijkheid tot installatie met de Elektromotor Installatieservice van Bootman. Ons mobiele installatieteam neemt de installatie volledig uit handen en installeren de elektromotor op locatie volgens de laatste technische eisen.

Specificaties
Algemeen
Productnummer
10011617
Merk
ePropulsion
Productnaam
ePropulsion Navy 3.0 R EVO Langstaart
Stuwkracht (lbs)
220,00
Stuwkracht (PK)
6,00
Toepassing
Motorboten en dagzeilers (100kg+)
Vaarwater
Zoet en zout water
Geschikt voor
Recreatief
Bediening
Gashendel
Vaartijdindicator
Ja
Snelheidsregeling
Traploos
Borstelloze motor
Ja
Voedingsspanning
48V
Vermogen (W)
3.000,00
Bevestiging
Spiegelmotor
Staartlengte (cm)
77,00
Gewicht (kg)
22,00
Bijlage
Klantenreviews
 1. Totaalscore
  80%

  Door Marianne

  Op

  perfect voor sloep
  Krachtige motor voor achter onze sloep. Fijn voor in de grachten van Utrecht
Bundel combinaties
Navy 3.0 R vaarset + E80Vaaraccu (ca. 2.5 uur vaartijd)
Navy 3.0 R vaarset + E175 Vaaraccu (ca. 6 uur vaartijd)