Klantenservice
94% van 100
9.4 / 10
Toon alle 1788 reviews
Zoeken

Het is momenteel wat drukker bij PostNL waardoor jouw pakket mogelijk wat langer onderweg is dan je gewend bent. Mocht het pakket op voorgemeld of gesorteerd blijven staan, raden wij aan om een aantal dagen te wachten.

ePropulsion Navy 3.0 R EVO Kortstaart

3.149,00
ePropulsion Navy 3.0 R EVO Kortstaart
ePropulsion Navy 3.0 R EVO Kortstaart
3.149,00
Ca. 6PK stuwkracht 3000W Stroomverbruik 22KG gewicht
Product Usps
Leverbaar
donderdag 15 juni bezorgd
Korte omschrijving

De ePropulsion Navy 3.0 EVO Remote is een elektromotor met een stuwkracht van 220 LBS of 6PK. Het direct drive systeem maakt deze motor zeer stil, onderhoudsvrij en betrouwbaar.

 
Plus- en minpunten
  • 220 LBS stuwkracht (ongeveer 6PK)
  • Borstelloze motor en hierdoor onderhoudsvrij en betrouwbaar
  • Accu laadt automatisch op tijdens het zeilen of bij stroming
  • Elektromotor installatieservice© op locatie mogelijk
  • Alleen geschikt met de ePropulsion E-serie accu
Aanbevolen bundel
Navy 3.0 R vaarset + E80 Vaaraccu (ca. 2.5 uur vaartijd)
Omschrijving

De ePropulsion Navy 3.0 EVO Remote is een elektrische buitenboordmotor met een stuwkracht van 220 LBS. Zo is de ePropulsion Navy 3.0 EVO Remote vergelijkbaar met een benzinemotor van 6PK. De ePropulsion Navy 3.0 EVO Remote heeft geen tandwielen in de motor waardoor de motor een lange levensduur heeft. Aangezien er weinig tot geen slijtage in de elektromotor zal ontstaan is de motor ook volledig onderhoudsvrij. Dit maakt de elektrische buitenboordmotor erg betrouwbaar.

Een ander voordeel aan de ePropulsion Navy 3.0 EVO Remote is dat de elektromotor bijna geluidloos is. Dit betekent dat u tijdens het varen kunt genieten van de rust om u heen. Daarnaast kunt u hierdoor makkelijk gesprekken voeren met vrienden of familie. Zo is de ePropulsion Navy 3.0 EVO Remote een zeer geschikte motor om gezellig een dagje te varen. De ePropulsion Navy 3.0 EVO Remote is tevens voorzien van hydrogeneratie. Dit is een techniek waardoor de accu bij de elektromotor oplaadt tijdens het zeilen. Wanneer u zeilt zal de propeller van de elektromotor blijven draaien en functioneren als dynamo voor de accu. Ook hierdoor kunt u de ePropulsion Navy 3.0 EVO Remote perfect gebruiken in combinatie met een zeilboot.

De ePropulsion Navy 3.0 EVO Remote wordt bestuurd aan de hand van de top montage gashendel. Met deze gashendel kunt u overal in uw boot gas geven en gas terugnemen. Het voordeel van deze gashendel is dat u de optimale controle over uw snelheid heeft. Daarnaast heeft u de vrijheid om de gashendel overal te gebruiken waar u wilt. Op dit gashendel kunt u ook allerlei informatie vinden over uw accu en motor. Zo kunt u de snelheid, accustatus en actieradius constant monitoren.

Bij de ePropulsion Navy 3.0 EVO Remote heeft u een ePropulsion E80 accu te gebruiken. Deze accu sluit naadloos aan op de motor en hierdoor kunt u ruim 2,5 uur varen. Als ander accessoire raden wij de ePropulsion veiligheidsband aan om uw veiligheid te waarborgen. Dankzij deze polsband zal de ePropulsion Navy 3.0 EVO Remote meteen uit gaan als u in aanraking komt met het water. Met dit accessoire maakt u de ePropulsion Navy 3.0 EVO Remote naast stil, betrouwbaar en onderhoudsvrij ook nog eens erg veilig.

Bij aanschaf van deze elektromotor is er de mogelijkheid tot installatie met de Elektromotor Installatieservice van Bootman. Ons mobiele installatieteam neemt de installatie volledig uit handen en installeren de elektromotor op locatie volgens de laatste technische eisen.

Specificaties
Algemeen
Productnummer
10011616
Merk
ePropulsion
Productnaam
ePropulsion Navy 3.0 R EVO Kortstaart
Stuwkracht (lbs)
220,00
Stuwkracht (PK)
6,00
Toepassing
Motorboten en dagzeilers (100kg+)
Vaarwater
Zoet en zout water
Geschikt voor
Recreatief
Bediening
Gashendel
Vaartijdindicator
Ja
Snelheidsregeling
Versnellingen
Borstelloze motor
Ja
Voedingsspanning
48V
Vermogen (W)
3.000,00
Bevestiging
Spiegelmotor
Staartlengte (cm)
65,00
Gewicht (kg)
22,00
Bundel combinaties
Navy 3.0 R vaarset + E80 Vaaraccu (ca. 2.5 uur vaartijd)
Navy 3.0 R vaarset + E175 Vaaraccu (ca. 6 uur vaartijd)